A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Doktersassistente

Doktersassistente

Gezondheidscentrum Zuiderkroon zoekt gediplomeerde

doktersassistentes


die het team komt versterken voor 2-4 dagen per week op maandag, woensdag en/of vrijdag.

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Pendrecht is steeds minder een achterstandswijk waar de laatste jaren enorm gebouwd en vernieuwd is. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. Wij werken intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum, zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie. Er zijn ook mogelijkheden om coassistenten of AIOS op te leiden. Er komt steeds meer een samenwerking met maatschappelijk werk en thuiszorgorganisaties in de wijk. Pendrecht is een compacte wijk en de visites kunnen vaak gemakkelijk op de fiets (dienstfietsen zijn beschikbaar) of te voet gedaan worden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde diploma doktersassistent(e) MBO-4;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
 • Je hebt kennis en ervaring met Medicom;
 • Je hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;

Bij ons …

 • Werk je in een goed georganiseerde praktijk met enthousiaste collega’s;
 • Krijg je een jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband;
 • Verdien je afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.012,00 en maximaal € 3.067,00 (schaal 4-5) volgens de CAO Huisartsenzorg op basis van 38 uur;
 • Krijg je 190 vakantieuren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij PFZW.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur ons dan jouw cv met motivatie via de button ‘solliciteren’ hieronder. Voor vragen over de functie kun je bellen met Mirjam Bierman: 010- 2931404. Kijk op de website www.zonboog.nl/gczuiderkroon voor meer informatie over het gezondheidscentrum.

#vacature #doktersassistente #centrumassistente #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #nvda #werkenindezorg #ikzorg #werkenbijzonboog #zonboog #werkeninrotterdam #rotterdamsezorg #werkeninhetgezondheidscentrum

  Print artikel Naar boven