A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apothekersassistent invalkracht

Apothekersassistent invalkracht

Apotheek de Volgerlanden zoekt een

enthousiaste apothekersassistent(e)


als invalkracht bij vakantie, vrije dagen en ziekte

Apotheek de Volgerlanden is een gecertificeerde apotheek, gevestigd in de nieuwbouwwijk de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht. Ons vaste team van de apotheek bestaat uit een beherend apotheker, een tweede apotheker, zes apothekersassistenten en twee bezorgers. De inzet van de apothekersassistenten is breed en omvat alle taken die behoren bij het vak. Onze efficiënt ingerichte en mooie apotheek bevindt zich in een nieuw pand aan de Sophiastaete. Onze patiëntenpopulatie groeit gestaag. De apotheek is gevestigd in het gezondheidscentrum en er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen.

Jij…

Als apothekersassistente heb je een waardevolle positie binnen onze apotheek:

  • Je hebt een diploma apothekersassistent(e) MBO-4 en ervaring met Pharmacom;
  • Je voert gesprekken met de cliënt en je geeft hen adequaat adviezen;
  • Je weet van aanpakken en kan goed overleggen en samenwerken in teamverband;
  • Je houdt van een goede sfeer en effectieve samenwerking binnen het team en de samenwerkingspartners;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord als geschrift;
  • Je hebt geen moeite in het ontvangen en geven van (positieve en negatieve) feedback;
  • Je bent beschikbaar in de schoolvakanties.

Over ZONBOOG

Apotheek de Volgerlanden hoort bij Stichting ZONBOOG die in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf actief is. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben jij die enthousiaste gediplomeerde of bijna afgestudeerde apothekersassistente die wij zoeken? Ook apothekersassistenten die door willen leren en af en toe wat willen bijverdienen, vragen we om te reageren. Klik op onderstaande button om te solliciteren.

Meer informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Erica Jansen (beherend apotheker) op telefoonnummer 078-6256630. Voor meer informatie over de apotheek: www.zonboog.nl/gcdevolgerlanden/apotheek.

#vacature #apothekersassistent #invalkracht #oproepkracht #apotheek #volgerlanden #hendrikidoambacht #rotterdam #vakantiekracht #gezondheidscentrum #vacatureindezorg #werkeninrotterdam #werkenbijzonboog #apotheekwerk

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


  Print artikel Naar boven