A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Apothekersassistent(e) apotheek Beverwaard

Apothekersassistent(e) apotheek Beverwaard

Apotheek Beverwaard is onderdeel van het gezondheidscentrum Beverwaard en gevestigd in de wijk Beverwaard in Rotterdam. Service en goede zorg staat bij onze apotheek voorop. Daarom werken we nauw samen met de huisartsen, fysiotherapeuten, diëtist uit het gezondheidscentrum en thuiszorgorganisaties. We zijn een middelgrote apotheek met ongeveer 9.800 patiënten. Beverwaard is een multiculturele wijk. Onze patiënten zijn vaak meertalig en hebben vaak iets meer aandacht nodig.
Als apotheek zijn we graag vernieuwend. Onlangs zijn we gestart met een pilot ‘digitaal recept’ en zetten we een grote stap naar ‘papierloos werken’. Hierdoor werken we efficiënter, besparen we kosten en draagt het duurzaam bij aan ons milieu.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround apothekersassistent(e) die het team voor 27 uur per week komt versterken. Als apothekersassistent(e) verricht je diverse werkzaamheden zoals het klaarmaken van recepten, het afleveren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Ons team is volop in ontwikkeling. Jouw enthousiasme en collegialiteit geven een positieve bijdrage aan de teamspirit.

Wat neem je mee?

 • Een diploma MBO apothekersassistente, niveau 4;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed samenwerken, ook met andere zorgverleners;
 • Kennis van Pharmacom of je bent bereid dit te leren;
 • Je bent behulpzaam, collegiaal en klantvriendelijk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Als je daarnaast ook nog Engels, Frans en/of Arabisch spreekt is dat een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een vernieuwende werkomgeving en nauwe samenwerking met de huisartsen van het gezondheidscentrum;
 • Een veelzijdige functie in een middelgrote apotheek;
 • Opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
 • Een salaris volgens de CAO-Gezondheidscentra, van maximaal € 2.823,- per maand bij een volledige werkweek van 38 uur, 190 vakantieuren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds.

Over ZONBOOG

Apotheek en gezondheidscentrum Beverwaard zijn onderdeel van Stichting ZONBOOG. Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 4 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en curriculum vitae! Solliciteer via onderstaande button.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Kruidhof (beherend apotheker) of mevrouw L. Jacobs (2e apotheker) op telefoonnummer 010-4799631.

#vacature #apothekersassistente #apotheek #rotterdam #beverwaard #werkeninhetgezondheidscentrum #ikzorg #werkenindezorg #pharmacom #ontdekdezorg #werkenbijzonboog

  Print artikel Naar boven