A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Somatiek Rotterdam Oosterflank

Praktijkondersteuner Somatiek Rotterdam Oosterflank

Word jij de verbindende schakel tussen verschillende zorgverleners die in Gezondheidscentrum Oosterflank werken?  Wij zoeken een

Praktijkondersteuner somatiekdie onze huisartsen voor 25,5 uur per week komt ondersteunen bij de medische zaken en zorg verleent aan de patiënten met chronische aandoeningen zoals Diabetes Mellitus, CVRM en Astma/COPD. Je geeft voorlichting aan de patiënten, legt huisbezoeken af en beantwoordt de vragen van de patiënten. Je voert zelfstandig controles en lichamelijk onderzoek uit. Ook leer je hoe patiënten met (de gevolgen van) hun ziekte kunnen omgaan en bespreekt hoe jij als #POH-S daar ondersteuning in kunt bieden. 

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van ZONBOOG en ligt in de Rotterdamse wijk Oosterflank. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistentes, praktijkondersteuners, reguliere huisartsgenees-kundige zorg aan aan circa 3500 inwoners van de wijk. De praktijk bevindt zich op de begane grond in een 55-plus complex. Wij werken intensief samen met andere discplines in het gebouw, zoals fysiotherapie, gestalttherapeut, osteopaat, thuiszorg Humanitas, diëtiste, podotherapeut en STAR Trombosedienst.

Jij…

 • bent een allround, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH Somatiek);
 • hebt ervaring met COPD, Astma, spirometrie en Stoppen met Roken;
 • hebt een Caspir-cursus gevolgd of bent bereid deze te volgen;
 • hebt bij voorkeur ervaring als POH in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
 • hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • kunt goed zelfstandig werken, bent enthousiast, flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • hebt goede sociale en communicatieve eigenschappen;
 • hebt bij voorkeur ervaring met Medicom.

Wij…

 • zijn een goed georganiseerde en groeiende huisartsenpraktijk;
 • bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie voor 25,5 uur per week;
 • bieden een uitgebreid nascholingstraject;
 • bieden een jaarcontract, met intentie tot een vast dienstverband;
 • bieden een marktconform salaris volgens de CAO Huisartsenzorg op basis van 38 uur maximaal € 3.877,00 (schaal 7), 190 vakantieuren, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en opname in pensioenfonds PFZW.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Interesse in de functie van Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) bij Gezondheidscentrum Oosterflank in Rotterdam? Reageer nu met je CV en motivatie via de solliciteer “button”.

Voor nadere informatie kun je bellen via 010-890 6100 en vragen naar Usha Orie. Kijk voor meer informatie over het gezondheidscentrum op: https://www.zonboog.nl/gcoosterflank/

#POH-S #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #praktijkverpleegkundige #praktijkondersteuner #Somatiek #vacature #zorgvacatures #Rotterdam #ikzorg #werkenindezorg # werkeninhetgezondheidscentra #ontdekdezorg #NVVPO

  Print artikel Naar boven