A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Doktersassistente Gezondheidscentrum Zuiderkroon

Doktersassistente Gezondheidscentrum Zuiderkroon

Ben jij een gediplomeerde doktersassistente en toe aan een nieuwe uitdaging? Gezondheidscentrum Zuiderkroon in Rotterdam zoekt per direct

Doktersassistenten

voor 34 uur/4 dagen per week

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en ligt in de Rotterdamse wijk Pendrecht. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. De wijk kenmerkt zich door een mix van oudere autochtone Rotterdammers en een wat jongere populatie allochtonen. Veel patiënten hebben een lage sociaaleconomische status, waardoor mensen hier een net wat grotere zorgbehoefte hebben dan elders.
Wij werken ook intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie.

Wij vragen iemand:

 • met een afgeronde diploma doktersassistent(e);
 • die bij voorkeur ervaring heeft in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
 • die bij voorkeur ervaring heeft met Medicom;
 • met een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • die goed zelfstandig kan werken, initiatief neemt en nauwkeurig is.

Wij bieden:

 • een goed georganiseerde praktijk;
 • een contract voor 34 uur per week;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • salariëring is afhankelijk van ervaringsjaren maximaal € 3.066,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie op sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. Adri Terwan.
Wil je nadere informatie over de functie? Neem contact op met Mirjam Bierman, 010- 2931404. Meer informatie over het centrum kun je vinden op www.zonboog.nl/gczuiderkroon.

#doktersassistente #centrumassistente #huisartsenpraktijk #werkenindezorg #werkeninrotterdam #zuiderkroon #nvda #huisartsenhulp

  Print artikel Naar boven