A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Dokterassistent / Centrumassistent 4 dagen p/wk

Dokterassistent / Centrumassistent 4 dagen p/wk

Gezondheidscentrum Beverwaard in Rotterdam zoekt een verbindende en servicegerichte

Doktersassistent / Centrumassistent

4 dagen per week

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Beverwaard, een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen wij zorg aan ongeveer 10.500 inwoners van de wijk. Tevens beschikt het centrum over (kinder-)fysiotherapeuten en een apotheek.
De zorgvraag is hoger dan gemiddeld door multi-problematiek, zowel somatisch, psychisch als sociaal. Gezondheidscentrum Beverwaard heeft innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg en Krachtige Basiszorg. Het concept Krachtige Basiszorg behelst een intensieve samenwerking tussen de eerste lijn en het sociaal domein, waarbij een 15 minuten-spreekuur en een integrale werkwijze (met het 4Domeinen model) zal leiden tot een verbeterde kwaliteit van zorg, intensievere samenwerking in de wijk, tevredener patiënten en verminderde belasting van de zorgprofessionals.

Jij …

 • hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistente;
 • vindt het vanzelfsprekend dat de patiënt centraal staat;
 • hebt affiniteit met patiënten uit een sociaal kwetsbare wijk;
 • wil je graag inzetten voor de ontwikkeling van het team en het gezondheidscentrum;
 • bent enthousiast, energiek en servicegericht;
 • hebt vriendelijke en flexibele houding;
 • bent gewend om vakinhoudelijk op de hoogte te zijn en daarbij in ontwikkeling te blijven;
 • bent bij voorkeur bekend met Medicom.

Wij …

 • zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
 • bieden een werkplek waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
 • hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
 • salariëring en rechtspositie volgens CAO Gezondheidscentra en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal  €3.066,00 o.b.v. 38 uur.

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en sluit jij aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring sollicitatie@zonboog.nl.
Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met Souhaila Buhktari op (010) 479 96 21. Meer informatie over het gezondheidscentrum kun je verder vinden op www.zonboog.nl/gcbeverwaard/.

#doktersassistente #centrumassistente #gezondheidscentrum #werkenindezorg #huisartsenpraktijk #krachtigebasiszorg #Rotterdam #Beverwaard #vacatures #NHG

  Print artikel Naar boven