A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen (Rotterdam) zoekt per direct een

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)
16 uur p/wk

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse wijk Nieuwe Westen. In onze NHG-geaccrediteerde praktijk verlenen wij met 2 huisartsen en een dynamische enthousiast ondersteunend team van assistentes en praktijkondersteuners, huisartsgeneeskundige zorg aan ruim 3000 inwoners in de wijk. De ligging van het centrum zorgt voor een patiëntenpopulatie gekenmerkt door een gemiddeld jonge leeftijd van 34 jaar, waarbij een groot deel van de patiënten een migratie-achtergrond heeft.

Als POH Somatiek ondersteun je de huisartsen bij het verlenen van chronische en preventieve zorg. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Jij…

 • bent bij voorkeur een allround, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH Somatiek);
 • hebt een patiëntgerichte instelling en een groot verantwoordelijk-heidsgevoel;
 • kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
 • hecht veel waarde aan samenwerking.

Wij…

 • zijn een professionele, NHG geaccrediteerde praktijk;
 • bieden jou ondersteuning en begeleiding vanuit de organisatie en vanuit een intercollegiaal overleg;
 • bieden jou mogelijkheden tot een uitgebreid nascholingstraject;
 • bieden goede arbeidsvoorwaarden en een salaris van max. € 3.877,00 bruto per maand;
 • bieden een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging;

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie vóór 1 augustus 2019 naar sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. Adri Terwan.
Wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Jolanda Loeve  (06) 12 77 88 95. Meer informatie over het gezondheidscentrum vind je op https://www.zonboog.nl/gcnieuwewesten/

#poh #praktijkondersteuner #somatiek #poh-s #zonboog #vacature #eerstelijnsondersteuning #eerstelijnszorg #gezondheidscentrum #gezondheidscentra #Nesselande #Rotterdam #medicom #huisartsenpraktijk

  Print artikel Naar boven