A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Huisartsen (POH) GGZ 3 dagen per week

Praktijkondersteuner Huisartsen (POH) GGZ 3 dagen per week

Gezondheidscentrum Oosterflank zoekt wegens zwangerschapsverlof voor de duur van 4 maanden voor 3 dagen per week (2 dagen per week en 1 dag ter uitbreiding) een verbindende en doortastende

POH GGZ

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van ZONBOOG. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistentes, praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan aan circa 5.500 patiënten van de wijk. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond in een 55-plus complex. Wij werken intensief samen met andere discplines in het gebouw, zoals fysiotherapie, gestalttherapeut, osteopaat, thuiszorg Humanitas, diëtiste, podotherapeut en STAR Trombosedienst.

Wat ga je doen

Als POH GGZ ondersteun je de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je legt huisbezoeken af en ontvangt de patiënten tijdens het spreekuur in de huisartsenpraktijk. Je werkt nauw samen met lokale wijkteams. Je taken bestaan vooral uit consultatie, kortdurende behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzen. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Jij …

 • bent in bezit van één van de volgende diploma’s: HBO Verpleegkunde met differentiatie GGZ, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, B-Verpleegkundige, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ;
 • ervaring met LVB is een pré;
 • hebt minimaal 3 jaar ervaring in de bij voorkeur eerstelijns psychosociale hulpverlening en je hebt affiniteit met volwassenen en ouderen;
 • bent doortastend en bent gewend om zeer zelfstandig te werken;
 • bent empathisch en geduldig;
 • hebt ervaring of affiniteit met het begeleiden van kinderen;
 • hecht veel waarde aan samenwerking.

Wij …

 • zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
 • bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
 • bieden een tijdelijk contract van 4 maanden voor 3 dagen per week, na het zwangerschapsverlof is de functie voor 1 dag per week;

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben jij die enthousiaste Praktijkondersteuner GGZ die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie en CV naar sollicitatie@zonboog.nl
Voor nadere informatie kun je bellen via 010-890 6100 en vragen naar Usha Orie. Meer informatie over het gezondheidscentrum vind je op www.zonboog.nl/gcoosterflank/

#vacature #POH #GGZ #praktijkondersteuner #huisartsenpraktijk #huisartsenondersteuning #NHG #LVH #socialwork #LVB #verpleegkunde #rotterdam #oosterflank

  Print artikel Naar boven