A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon in Rotterdam zoekt een

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek (POH-S)

16 uur per week

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenijs is onderdeel van ZONBOOG en bevindt zich in het gebouw De Mozaïek. De patiëntenpopulatie is gemiddeld relatief jong en het betreft een echte Vinexwijk. In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan circa 8200 inwoners van de wijk. In de praktijk heerst een open en informele teamgeest. Er is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Zo werken wij intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals een diëtiste, fysiotherapeuten, logopedie, centrum voor jeugd en gezin en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een buitenpolikliniek van het Franciscus Gasthuis.

Als POH Somatiek ondersteun je de huisartsen bij het verlenen van chronische en preventieve zorg. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Jij …

 • bent bij voorkeur een allround, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH Somatiek);;
 • hebt een patiëntgerichte instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
 • hecht veel waarde aan samenwerking.

Wij …

 • zijn een professionele, NHG geaccrediteerde praktijk;
 • bieden jou ondersteuning en begeleiding vanuit de organisatie en vanuit een intercollegiaal overleg;
 • bieden jou mogelijkheden tot een uitgebreid nascholingstraject;
 • bieden een jaarcontract, met de intentie tot een vast dienstverband;

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie vóór 1 juli 2019 naar sollicitatie@zonboog.nl
Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O op 010- 2096456. Meer informatie kun je verder vinden op https://www.zonboog.nl/gcberkelenrodenrijs/

Trefwoorden: #poh #praktijkondersteuner #somatiek #poh-s #zonboog #vacature #eerstelijnsondersteuning #eerstelijnszorg #gezondheidscentrum #gezondheidscentra #Nesselande #Rotterdam #medicom #huisartsenpraktijk

  Print artikel Naar boven