A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

POH GGZ Beverwaard

POH GGZ Beverwaard

Gezondheidscentrum Beverwaard in Rotterdam zoekt een

Praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ)

24 uur per week

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De wijk heeft een multi-culturele en jonge populatie met veel families. De zorgconsumptie is hoger dan gemiddeld door multi problematiek zowel somatisch, psychisch als sociaal.

Binnen het gezondheidscentrum werken o.a. de volgende disciplines: huisartsen, waarvan een kader-huisarts GGZ, centrumassistenten, praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, een verpleegkundig specialist, (kinder)-fysiotherapeuten. Het gezondheidscentrum heeft een eigen apotheek. In totaal werken er circa 45 medewerkers en zijn er zo’n 10.500 patiënten ingeschreven. We vormen een enthousiast team en wij hebben goede samenwerking hoog in het vaandel staan.

Recent zijn we gestart met het innovatieve traject ‘Krachtige Basiszorg’ en een samenwerking met het Maasstadziekenhuis aangegaan met als doel populatiegerichte zorg. Krachtige Basiszorg ondersteunt de bewoners in de wijk optimaal door goed te kijken naar wat mensen nodig hebben en het aanbod van zorg en ondersteuning en de organisatie daarvan hierop af te stemmen. Krachtige Basiszorg richt zich proactief op de bewoners met hoge gezondheidsrisico’s en met problematiek in meerdere leefdomeinen.

Wat ga je doen

Als Praktijkondersteuner (POH) GGZ ondersteun je de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je speelt daarmee een belangrijke rol bij de Krachtige Basiszorg. Je kerntaken bestaan uit consulten (waaronder schakelconsulten) en kortdurende behandeling/begeleiding. Je ontvangt de patiënten tijdens het spreekuur in de huisartsenpraktijk. Daarnaast leg je zo nodig huisbezoeken af. Je werkt nauw samen met het lokale wijkteam en andere betrokken professionals in de wijk, maar de hoofdtaken liggen in het gezondheidscentrum. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken.

Jij …

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding;
 • Zonder aanvullende opleiding POH-GGZ vereist:
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV), Verpleegkundig Specialist GGZ
 • Met aanvullende opleiding POH-GGZ vereist:
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • B-Verpleegkundige
  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ
 • Je hebt relevante werkervaring als POH-GGZ;
 • Je bent doortastend en gewend om zeer zelfstandig te werken;
 • Je bent empathisch, geduldig en hebt affiniteit met onze patiënten in Beverwaard;
 • Je kan goed samenwerken.

Wij …

 • een professionele NHG-geaccrediteerde praktijk;
 • een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
 • een uitgebreid nascholingstraject;
 • een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging
 • een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl Neem voor meer informatie over de functie contact op met Parisa Dianati (010) 479 96 21 of kijk op www.zonboog.nl/gcbeverwaard en www.zonboog.nl        

#praktijkondersteuner #POH-GGZ #SociaalPsychiatrischVerpleegkundige #SPV #VerpleegkundigSpecialist #SociaalPedagogischeHulpverlening #B-Verpleegkundige #MaatschappelijkWerkenDienstverlening #SocialWork #gezondheidscentrum #beverwaard #rotterdam #vacature #gezondheidszorg #werkenindezorg

  Print artikel Naar boven