A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Coördinator Krachtige Basiszorg Beverwaard

Coördinator Krachtige Basiszorg Beverwaard

Coördinator Krachtige Basiszorg voor eerstelijnsondersteuning (24-32 uur per week)

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De wijk heeft een multi-culturele en jonge populatie met veel families. De zorgconsumptie is hoger dan gemiddeld door multi problematiek zowel somatisch, psychisch als sociaal.

Binnen het gezondheidscentrum werken o.a. de volgende disciplines: huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners somatiek, praktijkondersteuners GGZ, een verpleegkundig specialist, (kinder)-fysiotherapeuten. Het gezondheidscentrum heeft een eigen apotheek. In totaal werken er circa 45 medewerkers en zijn er zo’n 10.500 patiënten ingeschreven. We vormen een enthousiast team en wij hebben goede samenwerking hoog in het vaandel staan.

Recent zijn we gestart met het innovatieve traject ‘Krachtige Basiszorg’. Krachtige Basiszorg ondersteunt de bewoners in de wijk optimaal door goed te kijken naar wat mensen nodig hebben en het aanbod van zorg, ondersteuning en de organisatie hierop af te stemmen. Het is een nieuwe en andere manier van kijken, leren, doen en organiseren door álle professionals in de zorg, ondersteuning en preventie in de wijk.
Krachtige Basiszorg richt zich proactief op de bewoners met hoge gezondheidsrisico’s en met problematiek in meerdere leefdomeinen. Het doel is de beweging van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag en het aansluiten op de eigen kracht en regie van de inwoners. Het 15 minutenspreekuur en een integrale werkwijze met het 4-Domeinen model helpen hierbij.
Naast het traject Krachtige Basiszorg is Gezondheidscentrum Beverwaard een samenwerking met het Maasstadziekenhuis opgestart dat ook gericht is populatiegerichte zorg.

Wat ga je doen?

Bij Krachtige Basiszorg staat de intensieve samenwerking tussen de eerste lijn en het sociaal domein centraal. Vanuit huisartsenpraktijk Beverwaard zorg jij in deze nieuwe functie ‘coördinator Krachtige Basiszorg’ voor:

 • de verbinding in de wijk met andere professionals uit het zorg- en welzijnsdomein;
  • Je houdt de sociale kaart bij en onderhoudt samen met o.a. de POH-GGZ en verpleegkundig specialist de contacten met het wijkteam en de andere professionals in de wijk;
  • Je organiseert en sluit aan bij casuïstiekbesprekingen, MDO’s en dergelijke;
 • Als ‘casemanager’ ondersteun je de huisartsen en andere collega’s bij complexe patiënten. Je gaat op huisbezoek, pluist uit wat de achterliggende problematiek is en coördineert samen met de huisarts de zorg rondom deze patiënten. Ook ben je aanspreekpunt voor hen.  

Wat neem je mee?

 • HBO opleiding, bijvoorbeeld Sociaal Pedagische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) of HBOV, maar het belangrijkste is een brede werkervaring en een drive om de eerstelijns ondersteuning te verbeteren;
 • een brede achtergrond en kennis van onder meer het sociale domein;
 • enthousiasme, energie, een proactieve houding, flexibiliteit, communicatieve vaardigheden om goed te kunnen samenwerken met professionals op verschillende niveaus;
 • affiniteit met de doelgroep; onze patiënten in Beverwaard.

Wij bieden jou:

 • een innovatieve werkomgeving waar jij mede vorm aan kan geven;
 • een goed georganiseerde praktijk in de Rotterdamse wijk Beverwaard;
 • afwisselend werk door een gemêleerde patiëntenpopulatie en samenwerking binnen en buiten de organisatie;
 • betrokken, enthousiaste en professionele collega’s;
 • Jaarcontract voor 24-32 uur, minimaal 4 dagen per week in de praktijk; met mogelijkheid tot verlenging

Over ZONBOOG
Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers bieden wij hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan 65.000 patiënten.

Reageren
Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. Adri Terwan.

Barbara Blommerde kan je meer vertellen over de functie. Zij is te bereiken op 06-52408074. Meer informatie over gezondheidscentrum Beverwaard vind je op www.zonboog.nl/gcbeverwaard. Meer informatie over Krachtige Basiszorg vind je op www.krachtigebasiszorg.nl

 

Trefwoorden

#vacature #gezondheidscentrum #Rotterdam #rijnmond #zonboog #beverwaard #patiënten #eerstelijnsgezondheidszorg #krachtigebasiszorg #sociaaldomein #maatschappelijkwerk #SPH #HBOV #sociaalpedagogischehulpverlening #coördinator #POH #wijkverpleegkundige #verpleegkundige

  Print artikel Naar boven