A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verbindende manager met oog voor innovatie (ca. 20 uur per week)

Verbindende manager met oog voor innovatie (ca. 20 uur per week)

Gezondheidscentrum (Rotterdam) Beverwaard is per direct op zoek naar een
verbindende manager met oog voor innovatie
(ca. 20 uur per week)

kennis en ervaring in de eerste lijn is een pré
Verbindend en doortastend

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG en is gelegen in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam waar wij in onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk zorg verlenen aan ongeveer 10.500 ingeschreven patiënten. Het centrum beschikt over onder meer (kinder-) fysiotherapeuten, een apotheek en wijkverpleging.

Ons gezondheidscentrum is volop in ontwikkeling. Vol trots zijn wij recent gestart met innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg en Krachtige Basiszorg. Samenwerken over de domeinen heen is ons credo waarbij we de zorg anders organiseren. Voorbeelden zijn praktijkverkleining, een integrale werkwijze met het 4Domeinen model. Doel is toekomstbestendige zorg, intensievere samenwerking in de wijk, tevredener patiënten en verminderde belasting van de zorgprofessionals. Hierin werken wij nauw samen met het Maasstadziekenhuis en maken wij gebruik van praktijkondersteuner huisarts (POH) Jeugd-GGZ.

Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren en verbindende manager die met een brede blik zorgprofessionals uit de verschillende disciplines weet te inspireren en te stimuleren tot verdere samenwerking met andere in- en externe samenwerkingspartners.

Manager Gezondheidscentrum
Je gaat leiding geven aan diverse teams zoals fysiotherapie, apotheek en huisartsenzorg. Als manager val je rechtstreeks onder de bestuurder, ben je lid van het managementteam en lever je een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de gehele organisatie en implementatie op centrumniveau.

Jij
• beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
• hebt coachende managementkwaliteiten;
• bent organisatiesensitief, communicatief vaardig, proactief en zichtbaar;
• hebt aantoonbare kennis en ervaring in het aansturen van zorgprofessionals;
• hebt bedrijfskundig inzicht en kennis van financieel-economische vraagstukken;
• hebt kennis van en affiniteit met de ontwikkelingen binnen de eerstelijns en apotheken.

Wij…
• bieden een zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden een centrum dat volop in ontwikkeling is;
• bieden een jaarcontract, met de intentie tot een vast dienstverband;
• bieden arbeidsvoorwaarden passend bij de zwaarte van de functie (salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 5.277,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week).

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie (sollicitatie@zonboog.nl) t.a.v. Jeannette Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Maaike van den Oever, centrummanager, telefoonnummer 06-15394879.

Zie voor meer informatie over het centrum: https://www.zonboog.nl/gcbeverwaard/

  Print artikel Naar boven