A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ZONBOOG O&I is per direct op zoek naar P&O adviseur/recruiter

ZONBOOG O&I is per direct op zoek naar P&O adviseur/recruiter

ZONBOOG O&I is per direct op zoek naar P&O adviseur/recruiter (24 uur per week)

Stichting ZONBOOG is een organisatie die actief is in het ondersteunen en ontwikkelen van eerstelijns samenwerkingsverbanden in de regio Rijnmond. Op dit moment bestaat de ZONBOOG-groep uit negen gezondheidscentra, vier apotheken, vier fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. De centra bieden klantgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau aan. Binnen ZONBOOG zijn ruim 270 medewerkers werkzaam.

ZONBOOG Organisatie en Infrastructuur (O&I) is onderdeel van ZONBOOG en speelt als facilitaire organisatie een belangrijke rol bij het ondersteunen van de zorgverlener in zijn primaire werkprocessen, zodat deze zich kan focussen op zijn zorginhoudelijke taken.

De afdeling P&O maakt onderdeel uit van ZONBOOG O&I en ondersteunt management en medewerkers binnen ZONBOOG op het gebied van Personeel & Organisatie. De afdeling bestaat uit een Hoofd P&O, een senior P&O medewerker een HR adviseur/recruiter en twee salarisadministrateurs.

P&O adviseur/Recruiter
In deze combifunctie ben je een deel van je tijd bezig met Recruitment. Samen met het Hoofd P&O zorg je voor professionalisering van recruitment/arbeidsmarktcommunicatie binnen ZONBOOG. Je houdt je daarbij bezig met het opzetten en onderhouden van een relevant netwerk ten behoeve van de werving van nieuwe medewerkers en met name de doelgroep van huisartsen. Je gaat actief op zoek naar kandidaten door middel van verschillende (social) media kanalen. Je schrijft en plaatst wervende vacatureteksten op de website, social media en jobboards. Je schrijft en onderhoudt onze vacature pagina op de website en diverse pagina’s op social media.
De andere helft van de tijd ben je als HR Adviseur werkzaam over de volle breedte van het vakgebied. Je houdt je onder andere bezig met het adviseren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van verzuim, ARBO zaken, functioneren, functiebeschrijving en waardering, arbeidsvoorwaarden, CAO gerelateerde casuïstiek, samenstellen van rapportages en administratieve HR taken.
Wat vragen wij van jou…
• HBO werk- en denkniveau en ervaring in soortgelijke functies.
• Een heldere visie op arbeidsmarktcommunicatie en op het werven en selecteren van kandidaten.
• Een echte netwerker die social media daarbij goed weet in te zetten.
• Kennis van relevante wet- en regelgeving.
• Affiniteit met het werken met verschillende CAO’s binnen één organisatie.
(In 2019 vindt een overgang plaats van de CAO Gezondheidscentra naar meerdere cao’s die betrekking hebben op de gezondheidszorg).
• Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
• Een stevige persoonlijkheid, pragmatisch, hands-on en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou…
• Een zeer gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie.
• Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris van max. € 4.173,00 bruto per maand.
• De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur je CV voor 1 april a.s. en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Hoornweg, Hoofd P&O 010-209 64 56
Of kijk op www.zonboog.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Print artikel Naar boven