A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Ervaren POH GGZ (16 uur per week)

Ervaren POH GGZ (16 uur per week)

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is in verband uitbreiding per 1 mei op zoek naar een ervaren POH GGZ (16 uur per week)
Verbindend en doortastend

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenijs is onderdeel van ZONBOOG en bevindt zich in het gebouw De Mozaïek. De patiëntenpopulatie is gemiddeld relatief jong en het betreft een echte Vinexwijk.
In onze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk verlenen huisartsen, ondersteund door een team van enthousiaste assistenten, praktijkondersteuners, reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan circa 8200 inwoners van de wijk. In de praktijk heerst een open en informele teamgeest. Er is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. Zo werken wij intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals een diëtiste, fysiotherapeuten, logopedie, centrum voor jeugd en gezin en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een buitenpolikliniek van het Franciscus Gasthuis.

De POH GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je legt huisbezoeken af en ontvangt de patiënten tijdens het spreekuur in de huisartsenpraktijk. Je werkt nauw samen met lokale wijkteams. Je taken bestaan vooral uit consultatie, (kortdurende) behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzen. In deze functie stellen wij bijzondere eisen aan zelfstandig kunnen werken. Wij zijn op zoek naar een ervaren kracht die een goede bijdrage kan leveren aan de intervisiewerkgroep voor POH GGZ.

Jij…
• bent in bezit van een van de volgende diploma’s: HBO Verpleegkunde met differentiatie GGZ, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, B-Verpleegkundige, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ;
• hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• bent doortastend en bent gewend om zeer zelfstandig te werken;
• bent empathisch en geduldig;
• hebt ervaring met jeugdproblematiek;
• hecht veel waarde aan samenwerking.

Wij…
• zijn een professionele NHG-geaccrediteerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden jou een uitgebreid nascholingstraject;
• bieden een jaarcontract, met de intentie tot een vast dienstverband;
• salariëring is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.858,00 o.b.v. 38 uur.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring (sollicitatie@zonboog.nl) t.a.v. Jeannette Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Ada van der Kaaden, centrummanager, telefoonnummer 06-13779162.
Zie voor meer informatie: www.zonboog.nl/gcberkelenrodenrijs.

  Print artikel Naar boven