A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Apothekersassistent(e) Beverwaard

Vacature Apothekersassistent(e) Beverwaard

Apotheek Beverwaard zoekt per 1 maart a.s. een
enthousiaste apothekersassistent(e) voor 36 uur per week

Apotheek Beverwaard streeft ernaar de apotheekzorg in de volle omvang te leveren. We zijn gevestigd in de wijk Beverwaard. De apotheek is onderdeel van  het gezondheidscentrum Beverwaard. In dit gezondheidscentrum werken we met huisartsen, fysiotherapeuten, een diëtist en thuiszorgorganisaties samen. We staan voor de uitdaging om in een achterstandswijk zorg te verlenen aan mensen die verschillende achtergronden hebben. Daarnaast werken wij ook samen met het asielzoekerscentrum om daar de farmaceutische zorg te leveren.

Jij…
• bent in het bezit van het diploma MBO apothekersassistente, niveau 4;
• weet van aanpakken en bent proactief;
• hebt kennis van Pharmacom of bent bereid dit te leren;
• bent behulpzaam, collegiaal en klantvriendelijk;
• hebt een meedenkende en oplossingsgerichte mentaliteit.

Wij…
• bieden een uitdagende werkomgeving;
• streven door het toepassen van nieuwe ontwikkelingen aan klanten de meest optimale zorg te verlenen;
• geven de mogelijkheid om relevante scholing te volgen en aan je eigen ontwikkeling te werken;
• bieden marktconform goede arbeidsvoorwaarden.

Apotheek Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben jij die enthousiaste apothekersassistente die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. Jeannette Busé.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Kruidhof (beherend apotheker) of mevrouw L. Jacobs (2e apotheker) op telefoonnummer 010-4799631.

  Print artikel Naar boven