A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Enthousiaste huisarts (GC Oosterflank)

Enthousiaste huisarts (GC Oosterflank)

Gezondheidscentrum Oosterflank is per 1 april 2019 op zoek naar een
enthousiaste huisarts (4 dagen per week)

Gezondheidscentrum Oosterflank is een NHG-geaccrediteerd centrum nabij een winkelcentrum en goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Er werken 3 huisartsen, 3 assistentes, 1 praktijkondersteuner GGZ en 1 praktijkondersteuner somatiek voor ongeveer 3500 patiënten. De komende tijd wordt er groei van het aantal patiënten verwacht.
De praktijk is gevestigd op de begane grond in een 55-plus flat. In het pand is ook fysiotherapie, een gestalte therapeut, een osteopaat, thuiszorg Humanitas, een diëtiste, podotherapie en de STAR aanwezig.
Er wordt intensief samengewerkt met alle disciplines.

Jij…
• vindt het leuk om coördinerende taken op je te nemen;
• bent ondernemend, enthousiast en energiek;
• hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• beschikt over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
• bent bereid om mee te denken en te participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening;

Wij…
• bieden een werkplek waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
• hebben een gemotiveerd team van professionele collega’s;
• zijn een hecht en gezellig jong team;
• bieden een open en informele werkomgeving;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de AHG-regeling deel
huisartsen met o.a. een vast budget voor bij- en nascholing.

Zowel langdurige waarneming op ZZP-basis als in loondienst is bespreekbaar. De vacature kan ook worden ingevuld door 2 huisartsen die 2 dagen per week beschikbaar zijn.

Gezondheidscentrum Oosterflank is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben jij die enthousiaste huisarts die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. mevrouw J. Busé.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Usha Orie (centrumcoördinator) via 06-54241486, email usha.orie@zonboog.nl.
Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl/gcoosterflank.nl

  Print artikel Naar boven