A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Centrumassistente voor 3 of 4 dagen en gedurende een periode van 4 maanden

Centrumassistente voor 3 of 4 dagen en gedurende een periode van 4 maanden

Gezondheidscentrum Nesselande is per 1 mei 2019 op zoek naar een:

Centrumassistente voor 3 of 4 dagen en gedurende een periode van 4 maanden.

Gezondheidscentrum Nesselande bevindt zich in het multifunctionele gebouw De Kristal aan de Cypruslaan 402 te Rotterdam. Het is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. In het centrum wordt samengewerkt door 6 huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, diëtiste, fysiotherapie, logopedie, verloskunde en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een buitenpolikliniek van het IJsselland Ziekenhuis. In de praktijk heerst een open en informele teamgeest. De populatie is gemiddeld relatief jong en het betreft een echte Vinexwijk.

In verband met zwangerschap van een van de assistentes zijn wij per 1 mei op zoek naar een gediplomeerde centrumassistente(e). De belangrijkste taken zijn: balie en telefoon, laboratorium-werkzaamheden, assisteren bij EHBO en kleine chirurgische ingrepen en medisch-administratieve werkzaamheden.

Jij…
• bent in het bezit van het diploma doktersassistente;
• hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig.

Wij…
• zijn een goed georganiseerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• salariëring en rechtspositie zijn conform CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring schaal 5, maximaal € 2932,00 o.b.v. 38 uur per week.

Gezondheidscentrum Nesselande is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie uiterlijk 1 maart 2019 per email naar: sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. Jeannette Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Ada van der Kaaden, centrummanager, telefoonnummer 06-13779162. Zie voor meer informatie: www.zonboog.nl/gcnesselande

  Print artikel Naar boven