A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Hoofd P&O (24-32 uur)

Hoofd P&O (24-32 uur)

Hoofd P&O (24-32 uur)

Stichting ZONBOOG is een organisatie die actief is in het ondersteunen en ontwikkelen van eerstelijns samenwerkingsverbanden in de regio Rijnmond. Op dit moment bestaat de ZONBOOG-groep uit negen gezondheidscentra, vier apotheken, vier fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. De centra bieden klantgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau aan. Binnen ZONBOOG zijn ruim 270 medewerkers werkzaam.

ZONBOOG Organisatie en Infrastructuur (O&I) is onderdeel van ZONBOOG en speelt als facilitaire organisatie een belangrijke rol bij het ondersteunen van de zorgverlener in zijn primaire werkprocessen, zodat deze zich kan focussen op zijn zorginhoudelijke taken.

De afdeling P&O maakt onderdeel uit van ZONBOOG O&I en ondersteunt management en medewerkers binnen ZONBOOG op het gebied van Personeel & Organisatie. De afdeling bestaat uit een P&O medewerker, een P&O adviseur en twee salarisadministrateurs. Voor deze vacature willen wij ook graag kansen bieden aan ervaren P&O adviseurs die de stap willen maken naar leidinggevende.

Van een Hoofd P&O verwachten wij…
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie of ten minste ruime ervaring als
senior P&O adviseur. Daarbij ben je beleidsmatig sterk. Het ontwikkelen en implementeren van projecten als Duurzame Inzetbaarheid zullen onderdeel zijn van de functie.
• Je weet de processen, P&O instrumenten, werkwijze en de verdere uitrol van AFAS verder te optimaliseren. Daarmee weet je P&O duidelijk en goed op de kaart te zetten in de organisatie.
• Je hebt kennis van en affiniteit met het werken met verschillende CAO’s binnen één organisatie. In 2019 vindt een overgang plaats van de CAO Gezondheidscentra naar een aantal andere CAO’s. Bij voorkeur heb je dan ook ervaring met het begeleiden van de overgang naar andere CAO’s.
• Je hebt ervaring met en/of affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie, social media en het vinden, binden en boeien van onze medewerkers.
• Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en weet je in alle doelgroepen binnen de organisatie te verplaatsen.
• Je bent in staat om daadwerkelijk veranderingen tot stand te brengen, weerstanden te overbruggen en op een pragmatische wijze resultaten te behalen.

Wij bieden jou…
• Een zeer gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie.
• Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris van max. € 4.693,00 bruto per maand.
• De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Reageren
Heb je interesse en voldoe je naadloos aan het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Steenbergen, manager Ondersteunende Diensten (06-23668006 p.steenbergen@zonboog.nl).
Of kijk op www.zonboog.nl

  Print artikel Naar boven