A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Projectleider Krachtige Basiszorg (24 uur per week)

Projectleider Krachtige Basiszorg (24 uur per week)

Projectleider Krachtige Basiszorg (24 uur per week)
Samenwerkend en verbindend

Gezondheidscentrum Beverwaard ligt in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De zorgconsumptie is hoger dan gemiddeld door multiproblematiek zowel somatisch, psychisch als sociaal. Binnen het gezondheidscentrum werken de volgende disciplines: huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, (kinder)-fysiotherapeuten en Apotheek Beverwaard hoort ook bij het gezondheidscentrum. De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. In totaal werken er bij het gezondheidscentrum circa 45 medewerkers en zijn er zo’n 10.500 patiënten ingeschreven. Binnenkort starten innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg en Krachtige Basiszorg. Het concept Krachtige Basiszorg behelst een intensieve samenwerking tussen de eerste lijn en het sociaal domein. Waarbij een 15 minutenspreekuur en een integrale werkwijze (met het 4Domeinen model) zal leiden tot een verbeterde kwaliteit van zorg, intensievere samenwerking in de wijk, tevredener patiënten en verminderde belasting van de zorgprofessionals.

Voor het project Krachtige Basiszorg zijn wij per 1 januari a.s. op zoek naar een projectleider.
De projectleider is de verbindende factor tussen de leefdomeinen van bewoners met hoge gezondheidsrisico’s in de wijk Beverwaard. Doelstellingen van de functie zijn: innoveren en implementeren van het project in verschillende fasen, coördineren van werkzaamheden en contacten met diverse beroepsgroepen en ketenpartners, organiseren van bijeenkomsten, aanspreekpunt voor externen, overdragen van kennis en ervaring, procesbewaking, zorg dragen voor onderlinge afstemming, uitvoeren van activiteiten in het kader van de ontwikkeling van Krachtige Basiszorg en het bieden van (secretariële) ondersteuning.

Jij…

• hebt brede kennis en ervaring in innovatie- en veranderingsprocessen
• hebt kennis van de eerstelijns gezondheidszorg;
• hebt relevante werkervaring in management van projecten in een complexe zorgomgeving;
• hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• hebt een afgeronde WO of HBO opleiding binnen de gezondheidszorg of bedrijfskunde;
• bent enthousiast, proactief en gepassioneerd in je werk;
• kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken met anderen;
• bent stressbestendig en flexibel.

Wij…

• bieden een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging met een jaar;
• bieden mogelijkheden tot een scholingstraject op maat;
• bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra
(inschaling op basis van kennis en ervaring vanaf functiegroep 11, minimaal
€ 3286,00 o.b.v. 38 uur per week).

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van stichting ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben jij die enthousiaste projectleider en voldoe je naadloos aan het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marian van Roosmalen, centrummanager (06- 15457833/ m.vanroosmalen@zonboog.nl). Of kijk voor meer informatie op onze website: www.zonboog.nl/gcbeverwaard

  Print artikel Naar boven