A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

(Junior) Projectleider (ZONBOOG O&I)

(Junior) Projectleider (ZONBOOG O&I)

(JUNIOR) PROJECTLEIDER (24 tot 28 uur)
Zelfstandig en communicatief vaardig

Stichting ZONBOOG is een organisatie die actief is in het ondersteunen en ontwikkelen van eerstelijns samenwerkingsverbanden in de regio Rijnmond. Op dit moment bestaat de ZONBOOG-groep uit negen gezondheidscentra, vier apotheken, vier fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. De centra bieden klantgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau aan. Tevens dient een centrum een goede en stimulerende werkomgeving te zijn voor huisartsen, assistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, logopedisten, thuiszorg, eerstelijns GGZ, maatschappelijke dienstverlening en andere disciplines. Op dit moment wordt vanuit de centra zorg geboden aan ruim 65.000 ingeschreven patiënten.

ZONBOOG Organisatie en Infrastructuur (O&I) is onderdeel van ZONBOOG en speelt als facilitaire organisatie een belangrijke rol bij het ondersteunen van de zorgverlener in zijn primaire werkprocessen, zodat deze zich kan focussen op zijn zorginhoudelijke taken. ZONBOOG O&I werkt zowel voor de bij ZONBOOG aangesloten gezondheidscentra en zorgaanbieders als voor andere partijen in de eerstelijns gezondheidszorg.

Het Projectbureau maakt onderdeel uit van ZONBOOG O&I en ondersteunt de organisatie ZONBOOG bij het bereiken van haar doelstellingen. De visie van ZONBOOG is daarbij leidend. In dat proces streeft het Projectbureau ernaar een aanspreekpunt te zijn voor de managers van ZONBOOG en organen als bijvoorbeeld de Zorg Advies Raad. Naast de projectmatige ondersteuning kan het Projectbureau ook eenmalig of kortstondig adviseren en komen in het Projectbureau de relaties, kennis en deskundigheid op terreinen als kwaliteit, innovatie, samenwerking samen.
Op dit moment telt het Projectbureau 3 medewerkers, te weten de projectleider (tevens hoofd Projectbureau, de beleidsmedewerker kwaliteitsbevordering en een parttime bureaumedewerker.

Door de toenemende vraag naar ondersteuning is het Projectbureau op zoek naar een enthousiast en gepassioneerde (junior) projectleider die zowel zelfstandig als in samenwerking nieuwe en lopende projecten kan initiëren, leiden en implementeren. Het betreft in eerste instantie het ondersteunen van de projectleider bij diverse grotere, langlopende projecten en het zelfstandig leiden van kleinere of kortdurende projecten op het gebied van zorg, innovatie en kwaliteit. Naast het bewaken van de voortgang en het onderhouden van contacten, behoren ook het voorbereiden en opstellen van projectaanvragen, het maken van periodieke rapportages en het voorbereiden van eindrapportages tot je werkzaamheden

De functie is nieuw en dus volop in ontwikkeling. Er is dan ook veel ruimte om deze functie mede vorm te geven. Het aantal uren bedraagt 24 tot 28 uur per week.

Jij…

• bent enthousiast, proactief en gepassioneerd in je werk;
• kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken met anderen;
• daarbij heb je de regie over en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden;
• hebt een afgeronde WO of HBO opleiding binnen de gezondheidszorg of bedrijfskunde;
• hebt kennis van of affiniteit met van de eerstelijns gezondheidszorg;
• hebt enige ervaring in projectmanagement;
• hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
• Bent stressbestendig en flexibel.

Wij…

• bieden een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling;
• bieden mogelijkheden tot een scholingstraject op maat;
• bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra.

Reageren
Ben jij die enthousiaste projectleider en voldoe je naadloos aan het profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rob van Staveren, hoofd Projectprojectbureau (010-2099600 / r.vanstaveren@zonboog.nl) Of kijk voor meer informatie op onze website: www.zonboog.nl

  Print artikel Naar boven