A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts (Gezondheidscentrum Nieuwe Westen)

Huisarts (Gezondheidscentrum Nieuwe Westen)

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is per 1 januari 2019 op zoek naar een

Huisarts (voor 2 tot 3 dagen per week)

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is een dynamische en professionele praktijk en ligt centraal in de Rotterdamse wijk Nieuwe Westen. Wij verlenen met 2 huisartsen en een dynamische enthousiast ondersteunend team van onder andere assistentes en praktijkondersteuners, huisartsgeneeskundige zorg aan ruim 3000 inwoners in de wijk.
De ligging van het centrum zorgt voor een praktijkpopulatie gekenmerkt door een gemiddeld jonge leeftijd van 34 jaar, waarbij een groot deel van de patiënten een migratie-achtergrond heeft.

Jij…
• bent bereid om je in te zetten voor verdere groei en ontwikkeling van het team en het gezondheidscentrum;
• bent gemotiveerd, flexibel, servicegericht, ondernemend, enthousiast en energiek;
• hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
• beschikt over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
• bent bereid om mee te denken en te participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening.

Wij…
• bieden een werkplek waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
• hebben een gemotiveerd team van professionele collega’s;
• zijn een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde praktijk;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra
• bieden de mogelijkheid om door te groeien in opleiden, onderzoek en management.

Gezondheidscentrum Nieuwe Westen is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben jij die enthousiaste huisarts die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: sollicitatie@zonboog.nl t.a.v. mevrouw J. Busé.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Christa de Vries (centrummanager te bereiken via 06-48133395, email c.devries@zonboog.nl of Anne de Man (centrumcoördinator) via 06-20471348, email a.deman@zonboog.nl. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl/gcnieuwewesten.

  Print artikel Naar boven