A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Doktersassistent / Centrumassistent (32 uur)

Doktersassistent / Centrumassistent (32 uur)

Gezondheidscentrum Beverwaard zoekt een verbindende en servicegerichte

Doktersassitent / Centrumassistent

32 uur per week

Gezondheidscentrum Beverwaard ligt in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam. De zorgconsumptie is beduidend hoger dan gemiddeld doordat patiënten vaak multiple gezondheidsvraagstukken hebben en de taalachterstand extra communicatieve vaardigheden vergt. Binnen het gezondheidscentrum werken de volgende disciplines: huisartsen, centrumassistenten, POH-S, POH-GGZ, apotheek en (kinder)- fysiotherapie. De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. In totaal werken er bij het gezondheidscentrum circa 45 medewerkers. De omvang van de praktijken gezamenlijk is 10.500 patiënten, waarvoor op dit moment zes huisartsen met op naam ingescheven patiënten samenwerken. Binnenkort starten innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg en Krachtige Basiszorg.

Jij …

 • hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistente;
 • vindt het vanzelfsprekend dat de patiënt centraal staat;
 • hebt affiniteit met patiënten uit een sociaal kwetsbare wijk;
 • wil je graag inzetten voor de ontwikkeling van het team en het gezondheidscentrum;
 • bent enthousiast, energiek en servicegericht;
 • hebt vriendelijke en flexibele houding;
 • bent gewend om vakinhoudelijk op de hoogte te zijn en daarbij in ontwikkeling te blijven;
 • bent bij voorkeur bekend met Medicom.

Wij …

 • zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
 • bieden een werkplek waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
 • hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg;
 • salariëring en rechtspositie volgens CAO Huisartsenzorg en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.740,00 o.b.v. 38 uur (functieschaal 4) of € 2.977,00 o.b.v. 38 uur (functiegroep 5).

Over ZONBOOG

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring sollicitatie@zonboog.nl

Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met Souhaila Buhktari op 010 479 9600. Meer informatie kun je verder vinden op en https://www.zonboog.nl/gcbeverwaard/.

#vacature #doktersassistente #centrumassistente #huisartsenzorg #huisartsenpraktijk #NVDA #krachtigebasiszorg #medicom #rotterdam #beverwaard

  Print artikel Naar boven