A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Gediplomeerde centrumassistent(e) voor 4 dagen per week

Gediplomeerde centrumassistent(e) voor 4 dagen per week

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs zoekt per direct een

gediplomeerde centrumassistent(e) voor 4 dagen per week

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is een onderdeel van ZONBOOG. Het gezondheidscentrum ligt in de VINEX-wijk Meerpolder van de Gemeente Lansingerland. In de huisartsenpraktijk werken 5 huisartsen, 6 centrumassistentes, 1 praktijkverpleegkundige en 2 Praktijkondersteuners GGZ.

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerde centrumassistente(e). De belangrijkste taken zijn: balie en telefoon, laboratorium-werkzaamheden, assisteren bij EHBO en kleine chirurgische ingrepen en medisch-administratieve werkzaamheden.

Jij…
• hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig.
Wij…
• zijn een goed georganiseerde en geaccrediteerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra, salaris
afhankelijk van ervaring maximaal € 2882,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag onderdeel zijn van een betrokken en gezellig team? Mail dan je CV en motivatie naar: sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. mevrouw J. Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Martine van der Velden, coordinator, via telefoonnummer 010-7074500 of mail: m.vandervelden@zonboog.nl. Zie voor meer informatie: www.zonboog/gcberkelenrodenrijs.nl.

  Print artikel Naar boven