A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Centrumassistent (25,5-34 uur)

Centrumassistent (25,5-34 uur)

Gezondheidscentrum Ommoord zoekt een

Centrumassistent (25,5-34 uur)
Verbindend en servicegericht

Gezondheidscentrum Ommoord ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord en verleent met 11 parttime huisartsen en een groot ondersteunend team reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 12.500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen, waarop onze zorg is aangepast met een verpleegkundige ouderenzorg, een verpleegkundig specialist en veel samenwerking binnen de wijk. Het centrum is als Academische Praktijk binnen het Primeur Netwerk verbonden aan de Huisartsafdeling van het Erasmus Medisch Centrum. Hierbij participeren we in het opleiden van co-assistenten en aio’s, in wetenschappelijk onderzoek en in het geven van onderwijs. De praktijk is al vele jaren NHG geaccrediteerd en heeft kwaliteitsverbetering hoog op de agenda staan.

Voor Gezondheidscentrum Ommoord zijn wij voor z.s.m. op zoek naar een centrumassistent.

Jij…
• bent in het bezit van het diploma doktersassistent;
• vindt het vanzelfsprekend dat de patiënt centraal staat;
• hebt affiniteit met patiënten uit een sociaal kwetsbare wijk;
• wil je graag inzetten voor de ontwikkeling van het team en het gezondheidscentrum;
• bent enthousiast, energiek en servicegericht;
• hebt vriendelijke en flexibele houding;
• bent gewend om vakinhoudelijk op de hoogte te zijn en daarbij in ontwikkeling te blijven;
• bent bij voorkeur bekend met Medicom.

Wij…
• zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
• bieden een werkplek waar passie voor de best mogelijke zorg voor de patiënt voorop staat;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
• salariëring en rechtspositie volgens CAO Gezondheidscentra en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.820,00 o.b.v. 38 uur (functieschaal 4) of
€ 2.932,00 o.b.v. 38 uur (functiegroep 5).

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van stichting ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring (sollicitatie@zonboog.nl) t.a.v. Jeannette Busé.
Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met de Linda Poldervaart,
010-2862474. Meer informatie kun je verder vinden op en www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven