A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verpleegkundig Specialist (38 uur)

Verpleegkundig Specialist (38 uur)

Voor Stichting ZONBOOG: Gezondheidscentrum Beverwaard zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundig Specialist (38 uur)
Verbindend en zelfstandig

Gezondheidscentrum Beverwaard ligt in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Beverwaard is een kwetsbare wijk in het zuidoosten van Rotterdam.
De zorgconsumptie is beduidend hoger dan gemiddeld doordat patiënten vaak multiple gezondheidsvraagstukken hebben en de taalachterstand extra communicatieve vaardigheden vergt.
Binnen het gezondheidscentrum werken de volgende disciplines: huisartsen, centrumassistenten, POH-S, POH-GGZ, apotheek en (kinder)- fysiotherapie. Een van de huisartsen is tevens werkzaam bij Kliniek Beverwaard op het gebied van kleine chirurgische en cosmetische ingrepen.
De huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. In totaal werken er bij het gezondheidscentrum circa 45 medewerkers. De omvang van de praktijken gezamenlijk is 10.500 patiënten, waarvoor op dit moment zes huisartsen met op naam ingescheven patiënten samenwerken. Binnenkort starten innovatieve trajecten rond populatiegerichte zorg, en Krachtige Basiszorg. Daarom is ingezet op praktijkverkleining.

Als Verpleegkundig specialist kom je ons team van huisartsen en assistenten versterken.

Jij…
• hebt bij voorkeur de opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond en enige werkervaring in de huisartsenpraktijk;
• voert alle taken van een verpleegkundig specialist, zoals het diagnosticeren en behandelen van alledaagse enkelvoudige klachten, zelfstandig uit;
• bent in staat om je eigen caseload goed te beheren en de bijbehorende administratie adequaat in ons Huisarts Informatie Systeem Medicom in te voeren;
• ondersteunt en begeleidt de assistenten die zijn opgeleid voor de SOH en het SOA spreekuur;
• bent communicatief sterk, bezit een stevige persoonlijkheid en bent een echte teamplayer.

Wij…
• zijn een professionele NHG geaccrediteerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden je begeleiding en supervisie op inhoudelijk gebied en op het goed vormgeven van jouw functie binnen ons team;
• bieden een jaarcontract, met intentie tot een vast dienstverband;
• Salariëring en rechtspositie volgens CAO Gezondheidscentra en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 4.692,00 o.b.v. 38 uur (functieschaal 11).

Gezondheidscentrum Beverwaard is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en sluit jij naadloos aan op ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een onderbouwing van je relevante ervaring (sollicitatie@zonboog.nl) t.a.v. Jeannette Busé

Wil je nadere informatie? Dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O op
010 20 96 456. Meer informatie kun je verder vinden op www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven