A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts (Gezondheidscentrum Zuiderkroon)

Huisarts (Gezondheidscentrum Zuiderkroon)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon in Rotterdam
zoekt
een huisarts voor 3 of 4 dagen per week

Gezondheidscentrum Zuiderkroon ligt in de Rotterdamse wijk Pendrecht en verleent met 6 parttime huisartsen en een groot ondersteunend team reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 6200 inwoners van de wijk. De wijk kenmerkt zich door een mix van oudere autochtone Rotterdammers en een wat jongere populatie allochtonen. Veel patiënten hebben een lage sociaaleconomische status, waardoor mensen hier een net wat grotere zorgbehoefte hebben dan elders.
We beoefenen de huisartsgeneeskunde in alle facetten en er is voldoende ruimte om zelf chirurgische ingrepen te doen of bijvoorbeeld IUD’s te plaatsen. Diagnostiek houden we zoveel mogelijk in eigen hand, dus we maken ook ECG’s, doen spirometrieën en maken vaak gebruik van 30-minutenmetingen voor de bloeddruk. De praktijk heeft hiervoor de beschikking over een verpleegkundig specialist en meerdere praktijkondersteuners. Wij werken ook intensief samen met de andere deelnemers van het gezondheidscentrum zoals de fysiotherapeuten, apotheek en logopedie. Er zijn ook mogelijkheden om coassistenten of AIOS op te leiden. De praktijk is al jaren NHG-geaccrediteerd.
Pendrecht is een compacte wijk en de visites kunnen vaak gemakkelijk op de fiets (dienstfietsen zijn beschikbaar) of te voet gedaan worden.
Jij…
• wil werken in een dynamische praktijk;
• hebt affiniteit met onze patiëntenpopulatie en vindt het prettig om multidisciplinair te werken;
• bent enthousiast, flexibel, servicegericht, ondernemend en energiek;
• beschikt over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
• bent bereid om mee te denken en te participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening.

Wij…
• bieden een eigen praktijk met patiënten op naam;
• zoeken een collega voor 3 of 4 dagen per week, vanaf 1-1-2019;
• hebben een goede werksfeer en frequent gezamenlijke activiteiten;
• werken met een gemotiveerd team van professionele collega’s;
• zijn een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde praktijk;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
• bieden de mogelijkheid door te groeien in opleiden, onderzoek en management.

Langdurige waarneming of praktijkhouderschap is ook bespreekbaar.

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG, waarbij 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en omstreken zijn aangesloten. Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Mail dan je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. mevrouw J. Busé.
Voor nadere informatie kun je bellen met Maartje Reijers, coördinerend huisarts of met Maaike van den Oever, manager. Zie voor meer informatie: www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven