A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

HBO Verpleegkundige die Praktijkondersteuner Huisarts ( POH–S) wil worden

HBO Verpleegkundige die Praktijkondersteuner Huisarts ( POH–S) wil worden

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs zoekt een

HBO Verpleegkundige die Praktijkondersteuner Huisarts ( POH–S) wil worden

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is onderdeel van ZONBOOG en ligt in de VINEX-wijk Meerpolder van de Gemeente Lansingerland. In de huisartsenpraktijk werken 5 huisartsen, 6 centrumassistentes, 1 praktijkverpleegkundige en 2 Praktijkondersteuners GGZ.

In verband met uitbreiding zijn wij per september 2019 voor 4 dagen per week op zoek naar een gediplomeerde HBO-Verpleegkundige met de aanvullende opleiding tot POH-S. De belangrijkste taken zijn: ondersteuning bij het uitvoeren van de patiëntenzorg, zoals het uitvoeren van spreekuren voor de verschillende doelgroepen en het doen van diverse huisbezoeken bij specifieke patiëntencategorieën. Om deze functie te vervullen, zoeken wij een POH-S in opleiding. De huidige praktijkverpleegkundige zal je het komend jaar begeleiden in een stagetraject waardoor jij vanaf september 2019 in staat bent als zelfstandig praktijkverpleegkundige het spreekuur te draaien.

Jij…
• bent gediplomeerd HBO-Verpleegkundige;
• gaat in 2018 starten met de POH-S opleiding, of bent bereid dit te doen;
• hebt circa 2 jaar werkervaring als verpleegkundige;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig.

Wij…
• zijn een goed georganiseerde en groeiende praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• bieden een uitgebreid nascholingstraject;
• bieden een jaarcontract, met intentie tot een vast dienstverband;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag onderdeel zijn van een betrokken en gezellig team? Mail dan je Curriculum Vitae en motivatie naar: m.lankreijer@zonboog.nl

Voor nadere informatie kun je bellen met mevrouw M. Lankreijer, praktijkverpleegkundige, via telefoonnummer 010-7074500.
Zie voor meer informatie: www.zonboog/gcberkelenrodenrijs.nl.

  Print artikel Naar boven