A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Gezondheidscentrum Zuiderkroon zoekt een GEDIPLOMEERDE CENTRUMASSISTENT(E) (25,5 tot 34 uur per week)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon zoekt een GEDIPLOMEERDE CENTRUMASSISTENT(E) (25,5 tot 34 uur per week)

Gezondheidscentrum Zuiderkroon zoekt een

GEDIPLOMEERDE CENTRUMASSISTENT(E)
(25,5 tot 34 uur per week)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam en Drechtsteden. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van ZONBOOG en ligt centraal in de Rotterdamse wijk Pendrecht. In ons NHG-geaccrediteerd gezondheidscentrum werken 6 huisartsen, 6 assistentes en momenteel 3 praktijkondersteuners. Daarnaast hebben we ook een (kinder-) fysiotherapiepraktijk met 7 collega’s.
We hebben een gedreven en enthousiast team en vinden een goede samenwerking belangrijk, zowel onderling als met de verschillende (ook externe) disciplines in het gezondheidscentrum.

Wij bieden diverse zorgprogramma’s aan voor de huisartsen binnen ons centrum behandelen eigen patiënten, omdat wij op deze wijze onze patiënten beter willen leren kennen en volgen. Onze patiëntenpopulatie is uitdagend en multicultureel.

Per direct zijn wij op zoek naar een gediplomeerde centrumassistent(e).

Jij…
• hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig.
Wij…

• zijn een goed organiseerde praktijk;
• bieden een contract voor 25,5 of 34 uur per week;
• bieden een jaarcontract met daarna mogelijkheid tot onbepaalde tijd;
• bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
• bieden voldoende mogelijkheden tot bij- en nascholing.

Reageren
Ben jij die enthousiaste centrumassistent(e) die wij zoeken en ben je snel beschikbaar? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV vóór 31 juli a.s. naar sollicitatie@zonboog.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Mirjam Bierman (Hoofd Praktijkvoering), bereikbaar op maandag t/m woensdag, via telefoonnummer 010-2931404.
Meer informatie kun je vinden op onze website: www.gc-zuiderkroon.nl

  Print artikel Naar boven