A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts voor gezondheidscentrum Ommoord (4 dagen per week)

Huisarts voor gezondheidscentrum Ommoord (4 dagen per week)

Gezondheidscentrum Ommoord zoekt een

ENTHOUSIASTE HUISARTS
(4 dagen per week)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van ZONBOOG, ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord en verleent met 11 parttime huisartsen en een groot ondersteunend team reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 12.500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen, waarop onze zorg is aangepast met een verpleegkundige ouderenzorg, een verpleegkundig specialist en veel samenwerking binnen de wijk. Het centrum is als Academische Praktijk binnen het Primeur Netwerk verbonden aan de Huisartsafdeling van het Erasmus Medisch Centrum. Hierbij participeren we in het opleiden van co-assistenten en aio’s, in wetenschappelijk onderzoek en in het geven van onderwijs. De praktijk is al vele jaren NHG geaccrediteerd en heeft kwaliteitsverbetering hoog op de agenda staan. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars.

Jij…
• wil werken in een dynamische, grote praktijk;
• hebt affiniteit met ouderenzorg en met multidisciplinair werken;
• bent gemotiveerd, flexibel, servicegericht, ondernemend en energiek;
• beschikt over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
• bent bereid om mee te denken en te participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening.

Wij…
• bieden een eigen praktijk met patiënten op naam;
• zoeken een collega voor 4 dagen per week, liefst vanaf 1-9-2018;
• hebben een goede werksfeer en frequent gezamenlijke activiteiten;
• werken met een gemotiveerd team van professionele collega’s;
• zijn een goed georganiseerde NHG geaccrediteerde praktijk;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
• bieden de mogelijkheid door te groeien in opleiden, onderzoek en management.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Reageren
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Mail dan je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. mevrouw J. Busé.
Voor nadere informatie kun je bellen met Filian Looman, voorzitter Hagro, 06-40258286 of met Christa de Vries, centrummanager, 06-48133395. Zie voor meer informatie: www.gcommoord.nl en www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven