A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ZONBOOG Briand Apotheek zoekt een ENTHOUSIASTE APOTHEKERSASSISTENT(E) (36 uur/ 4dagen per week)

ZONBOOG Briand Apotheek zoekt een ENTHOUSIASTE APOTHEKERSASSISTENT(E) (36 uur/ 4dagen per week)

ZONBOOG Briand Apotheek zoekt een

ENTHOUSIASTE APOTHEKERSASSISTENT(E) (36 uur/ 4dagen per week)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Briand Apotheek is onderdeel van ZONBOOG, ligt centraal in de Rotterdamse buitenwijk Ommoord en verleent met 11 parttime huisartsen en een groot ondersteunend team binnen gezondheidscentrum Ommoord reguliere huisartsgeneeskundige zorg aan 12.500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door een hoog aantal ouderen, waarop de zorg in het gezondheidscentrum is aangepast met een verpleegkundige ouderenzorg, een verpleegkundig specialist en veel samenwerking binnen de wijk. De apotheek is HKZ gecertificeerd en heeft kwaliteitsverbetering hoog op de agenda staan. De zorgverleners in de centra kunnen zich concentreren op patiëntenzorg, omdat ZONBOOG de facilitaire diensten verleent, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars.

Jij…
• bent in bezit van een MBO-diploma apothekersassistent(e);
• hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende houding, werkt goed samen met collega’s en communiceert duidelijk naar apotheekbezoekers/patiënten en derden;
• bent integer en kan goed omgaan met belangen van apotheekbezoekers/patiënten;
• hebt ervaring met Pharmacom.

Wij…
• hebben een goede werksfeer en werken met een gemotiveerd team van professionele collega’s;
• zijn een goed georganiseerde HKZ geaccrediteerde apotheek;
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra.

Voor deze functie kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden gevraagd.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Mail dan je CV en motivatie naar sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. mevrouw J. Busé.
Voor nadere informatie kun je bellen met Nahid Hesam, Beherend Apotheker, 010-2207513 of met Christa de Vries, centrummanager, 06-48133395. Zie voor meer informatie: www.briandapotheek.nl en www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven