A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Junior Systeembeheerder (Allround)

Junior Systeembeheerder (Allround)

Wij zoeken een Junior Systeembeheerder (allround) waarbij je samen met je collega’s:

 • Werkstations, cloudservers, routers, firewalls en WiFi netwerken installeert, beheert en optimaliseert;
 • Veelvoorkomende beheertaken automatiseert;
 • Security scans inricht en beheert en je bevindingen rapporteert;
 • Meehelpt bij de ontwikkeling van onze diensten en bijdraagt aan vernieuwingen.

ZON ICT is een jong bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot dé gespecialiseerde ICT partner voor de eerstelijns zorgsector in Nederland. Wij hebben de ambitie om door toepassing van nieuwe technologieën de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden. Om dit te realiseren wordt veel tijd besteed aan ontwikkeling. We kennen het “IT Healthcare Lab” en iedere medewerker heeft “Creative Hours” beschikbaar om op eigen creatieve wijze bij te dragen aan deze ontwikkeling.

ZON ICT werkt met een specifiek voor onze zorgklanten ontwikkelde Virtual Private Cloud (Remote Desktop) en een eigen Microsoft Exchange 2016 omgeving. We hebben een in eigen huis ontwikkeld Business Intelligencesystem, gekoppeld aan diverse zorg informatiesystemen, en bieden maatwerkoplossingen op het gebied van managementinformatie.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste:
Allround Systeembeheerder (aankomend)

Je bent representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken. Je verstaat je vak en gaat altijd voor kwaliteit, en natuurlijk denk je, net als wij, altijd in oplossingen.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de ICT-infrastructuur. Je installeert, beheert en optimaliseert werkstations, cloudservers, routers, firewalls en WiFi netwerken. Daarnaast zorg je voor de inrichting en het beheer van geautomatiseerde security scans, het oplossen van bevindingen en automatiseer je veelvoorkomende beheertaken. Tenslotte help je mee met de ontwikkeling van onze diensten en draag je ideeën aan ter verbetering.

Kortom: een hele afwisselende functie! Je bent niet bang om nieuwe gebieden te ontdekken. Fouten maken mag, want daar leer je van.

Wat neem je mee?

 • Ambitie, enthousiasme en een dienstverlenende instelling;
 • Kennis van verschillende systemen is natuurlijk wenselijk, maar het is begrijpelijk dat je nog niet alles in de vingers hebt. Zelfstandig werken, pro-activiteit, oplossingsgerichtheid, nieuwsgierig- en leergierigheid zijn belangrijker dan werkervaring;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Kennis van de Engelse taal;
 • MBO werk- en denkniveau (minimaal ICT niveau 4) met de ambitie om door te leren.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Creative Hours – laat zien hoe creatief je bent!
 • Een collegiale en uitdagende werkomgeving met een open cultuur en een leuke sfeer waar veel trots heerst;
 • Een omgeving waar scholing en verdere ontwikkeling in je vak heel belangrijk is;
 • Veel ruimte om mee te denken en ideeën te geven voor verbetering;
 • Een hecht en ambitieus team waarin we elkaar begeleiden en ondersteunen;
 • Een fulltimefunctie (38 uur) binnen een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden;
 • Een veelzijdige functie met veel aandacht en tijd voor de klant.

We leiden je graag verder op en het is onze bedoeling dat je op termijn vast bij ons in dienst komt. Het salaris is marktconform en natuurlijk krijg je alle zaken om jouw werk goed te kunnen uitvoeren zoals een telefoonvergoeding, een auto en een notebook.

Heb je interesse in deze vacature?

Ben je enthousiast geworden, mail dan je CV en motivatie vóór 31 juli 2018 naar m.overdevest@zon-ict.nl, t.a.v. Marcel Overdevest. Voor nadere informatie kun je uiteraard ook bellen, 010-420 64 34.
Zie voor meer informatie over ZON ICT https://www.zon-ict.nl

  Print artikel Naar boven