A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

ENTHOUSIASTE Centrumassistentes voor de pool

ENTHOUSIASTE Centrumassistentes voor de pool

Stichting ZONBOOG zoekt

ENTHOUSIASTE Centrumassistentes voor de pool
(minimaal 2 dagen per week)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Wij zijn per direct op zoek voor een nog te vormen pool naar gediplomeerde centrumassistentes. Je kan voor kortere of langere tijd op verschillende locaties van ZONBOOG worden geplaatst.

Jij…
• hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
• hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
• hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;
• kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
• bent flexibel en vindt het een uitdaging om op verschillende locaties te werken.
Wij…
• bieden een jaarcontract met daarna mogelijkheid tot onbepaalde tijd;
• bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
• bieden voldoende mogelijkheden tot bij- en nascholing;

Reageren
Ben jij die enthousiaste centrumassistent(e) die wij zoeken en ben je snel beschikbaar? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar sollicitatie@zonboog.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Usha Orie (centrumcoördinator), bereikbaar op dinsdag t/m donderdag, op woensdag tot 16.00 uur, via telefoonnummer 010-8906100 of Linda Poldervaart (hoofdpraktijkvoering), via telefoonnummer 010- 2862474 of 06-57355415
Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl.

  Print artikel Naar boven