A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

 • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

 • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

vacature Doktersassistente

vacature Doktersassistente

Voor onze flexpool zoeken wij doktersassistentes die minimaal 2 dagen per week voor kortere of langere periode op verschillende locaties van ZONBOOG willen werken.

Doktersassistentes

die minimaal 2 dagen per week voor kortere of langere periode op verschillende locaties van ZONBOOG willen werken.

Stichting ZONBOOG is actief in de regio Rijnmond met 9 gezondheidscentra, 4 apotheken, 3 fysiotherapiepraktijken, een logopediepraktijk, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. Met 270 medewerkers wordt zorg geboden aan 65.000 patiënten. De centra bieden hoogwaardige en cliëntgerichte eerstelijnsgezondheidszorg op wijkniveau aan. Elk gezondheidscentrum heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is medegevormd door de wijk waarin het gezondheidscentrum is gevestigd, de patiënten populatie, grootte en collega’s. 

Jij …

 • hebt een diploma doktersassistente;
 • hebt bij voorkeur ervaring in een gezondheidscentrum of huisartsenpraktijk;
 • hebt bij voorkeur ervaring met Medicom;
 • hebt een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • bent flexibel en vindt het een uitdaging om op verschillende locaties te werken.

Wij …

 • bieden een jaarcontract met daarna mogelijkheid tot onbepaalde tijd;
 • bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra;
 • bieden voldoende mogelijkheden tot bij- en nascholing;

Meer informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Usha Orie (centrumcoördinator), bereikbaar op dinsdag t/m donderdag, op woensdag tot 16.00 uur, via telefoonnummer 010-8906100 of Linda Poldervaart (hoofdpraktijkvoering), via telefoonnummer 010- 2862474 of 06-57355415 Meer informatie kun je vinden op onze website: www.zonboog.nl.

Reageren

Ben jij die enthousiaste doktersassistente(e) die wij zoeken en ben je snel beschikbaar? Reageer met je CV en motivatie via de “solliciteer” button hieronder.

#vacature #doktersassistente #centrumassistente #werkeninrotterdam #rotterdam #eerstelijns #ikzorg #werkenindezorg #huisartsenpraktijk #huisartsenondersteuning

  Print artikel Naar boven