A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Praktijkondersteuner GGZ (16 uur per week, per direct)

Praktijkondersteuner GGZ (16 uur per week, per direct)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Gezondheidscentrum Nesselande ligt in een VINEX-wijk in de deelgemeente Prins-Alexander te Rotterdam. Het verleent met 6 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 9000 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door o.a. veel jonge gezinnen.

De POH GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Er worden in deze functie hoge eisen gesteld aan zelfstandig kunnen werken. De taken bestaan o.a. uit: consultatie, kortdurende behandeling, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig door verwijzing.

Jij…
• bent in bezit van een van de volgende diploma’s: HBO Social Work met differentiatie GGZ of certificaat POH GGZ, psychologie of B-verpleegkundige met certificaat POH GGZ;
• hebt minimaal 3 jaar ervaring in de bij voorkeur eerstelijns psychosociale hulpverlening;
• bent doortastend en kan zelfstandig werken;
• bent empathisch en geduldig;
• hebt ervaring of affiniteit met het begeleiden van kinderen.

Wij…
• zijn een goed georganiseerde praktijk;
• bieden jou een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende functie;
• een uitgebreid nascholingstraject;
• bieden een jaarcontract, met intentie tot een vast dienstverband;
• Salariëring en rechtspositie zijn conform CAO Gezondheidscentra en afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3792,00 o.b.v. 38 uur (functieschaal 9).

Voor deze functie is Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Reageren 
Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie uiterlijk 31 maart 2018 per email naar: sollicitatie@zonboog.nl, t.a.v. mevrouw J. Busé.

Voor nadere informatie kun je bellen met Ada van de Kaaden, centrummanager op 06-13779162. Zie voor meer informatie: www.gcnesselande.nl

  Print artikel Naar boven