A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts voor gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs (3 dagen/week)

Huisarts voor gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs (3 dagen/week)

ZONBOOG bestaat uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien. De medewerkers van ZONBOOG werken volgens vijf kernwaarden: persoonsgericht, professioneel, betrouwbaar, ambitieus en slagvaardig.

Een van deze gezondheidscentra is Berkel en Rodenrijs, waarvan huisartsenpraktijk De Tol deel uitmaakt.

Huisartsenpraktijk De Tol
Onze dynamische en professionele huisartsenpraktijk ligt in de VINEX-wijk Meerpolder van de Gemeente Lansingerland. Het verleent met 5 huisartsen en een team professionals, eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 8000 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door o.a. veel jonge gezinnen.

Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. Dit betekent dat zij zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen: zorg verlenen. De centrale organisatie ondersteunt met niet-zorggebonden activiteiten, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. We geven jou hiermee de kans om je enkel en alleen te focussen op de patiëntenzorg.

Wegens uitbreiding, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende huisarts die zin heeft om aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

Jij…
• bent bereid om je in te zetten voor verdere groei van het team en het gezondheidscentrum, bijvoorbeeld met het ontwikkelen van zorgprogramma’s
• bent servicegericht, ondernemend, enthousiast, flexibel en energiek
• hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
• beschikt over goede communicatieve eigenschappen
• bent bereid om mee te denken en te participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening

Wij…
• zijn een NHG geaccrediteerde praktijk met eigen patiënten op naam in een goed
georganiseerd gezondheidscentrum
• hebben een gemotiveerd team van professionele collega’s
• bieden een functie voor 3 dagen per week (27 uur)
• hebben goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gezondheidscentra
• bieden de mogelijkheid om door te groeien in opleiden, onderzoek en management

Reageren
Ben jij die enthousiaste huisarts die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV voor 1 maart 2018 naar: mailto:personeel@zonboog.nlt.a.v. mevrouw J. Busé. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ada van der Kaaden (centrummanager) te bereiken via 06 13 77 91 62 of een van de huisartsen via telefoonnummer (010) 70 745 00. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.gbrzorg.nl.

  Print artikel Naar boven