A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Huisarts voor Gezondheidscentrum Beverwaard 3 tot 4 dagen per week

Huisarts voor Gezondheidscentrum Beverwaard 3 tot 4 dagen per week

Zorg op Noord en Boog bestaan uit 9 multidisciplinaire gezondheidscentra van verschillende omvang in de regio Rotterdam. In een stimulerende werkomgeving worden door huisartsen en andere zorgprofessionals ruim 65.000 patiënten dagelijks van de beste eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau voorzien.

Een van deze gezondheidscentra is Beverwaard. Het ligt in de Rotterdamse wijk Beverwaard en verleent met 8 huisartsen en een team professionals eerstelijns gezondheidszorg aan ruim 10.500 inwoners van de wijk. De populatie wordt gekenmerkt door een hoge zorgvraag en kent als karaktervolle, multiculturele wijk met een dorpse sfeer het gevoel van saamhorigheid. Binnen het centrum leiden we coassistenten op en verlenen we zorg aan het AZC in de wijk.

Onze zorgverleners zijn in dienst van de organisatie. Dit betekent dat zij zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen: zorg verlenen. De centrale organisatie ondersteunt met niet-zorggebonden activiteiten, zoals administratie, huisvesting, ICT, inkoop, personeelszaken en contractonderhandelingen met zorgverzekeraars. We geven huisartsen hiermee de kans zich nog meer op hun kerntaken te richten. Voor gezondheidscentrum Beverwaard zijn we op zoek naar een

Huisarts (3 tot 4 dagen per week)

Wie zoeken wij? Als huisarts werk je in een dynamische, professionele praktijk. Je hebt affiniteit met onze populatie en multidisciplinair werken. Je zet je in voor de verdere groei van het team en het gezondheidscentrum, bijvoorbeeld met de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s. Je bent servicegericht, enthousiast en energiek en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent ondernemend en hebt een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit. Daarnaast wil je meedenken en participeren in verdere ontwikkeling en groei van onze zorgverlening.

Wat bieden we jou? Allereerst een NHG geaccrediteerde praktijk met eigen patiënten op naam in een goed georganiseerd gezondheidscentrum. Je werkt samen met een gemotiveerd team van professionele collega’s. Het ondersteunend facilitair bedrijf neemt alle administratieve en organisatorische werkzaamheden uit handen, waardoor jij je kunt focussen op patiëntenzorg. Dit zorgt voor een goede werksfeer, waarbij frequent gezamenlijke activiteiten plaatsvinden.

Het salaris is conform CAO Gezondheidscentra, AHG tabel. Daarbij hanteren we uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder meer pensioen, zorg- en aansprakelijkheidsverzekering, waarnemingen en een ruime verlofregeling voor vakantie en nascholing. Er gelden aparte vergoedingen voor lidmaatschappen, studiekosten en natuurlijk ANW-diensten. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden in opleiden, onderzoek en management.

Zo solliciteer je. Stuur je CV en motivatie voor 1 oktober 2017 naar Gezondheidscentrum Beverwaard, t.a.v. Mieke van der Geest, Boxbergenstraat 11, 3077 JS Rotterdam of per mail naar m.vandergeest@gc-beverwaard.nl.

Wil je meer informatie? Neem contact op met huisarts Mieke van Loon (010 479 96 10) of centrummanager Mieke van der Geest (06 5316 2944). Kijk op www.gc-beverwaard.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Print deze vacature.

  Print artikel Naar boven