A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

HKZ-certificering ZON-apotheken

HKZ-certificering ZON-apotheken

Wij zijn trots te kunnen melden, dat de Briand Apotheek en Apotheek Nesselande op 14 april jl. gecertificeerd zijn volgens de nieuwe versie van de HKZ-norm ISO 9001:2015. Onze apotheken zijn de eerste in Nederland die volgens deze nieuwe norm gecertificeerd zijn .

 

  Print artikel Naar boven