A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature ICT Systeembeheerder

Vacature ICT Systeembeheerder

ZON ICT is een jonge organisatie opererend in met name de eerstelijns gezondheidszorg in de regio Rijnmond. Met het bieden van uitstekende ICT voorzieningen voor de geïntegreerde eerstelijnszorg zoals huisartsen onder een dak en gezondheidscentra, willen wij een bijdrage leveren aan een betere gezondheidszorg dicht bij huis.
In een continue zoektocht naar de inzet van de beste middelen die ICT te bieden heeft, is ZON-ICT altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor onze klanten.

Wegens uitbreiding van de externe activiteiten, zijn wij voor onze IT organisatie per direct op zoek naar een fulltime (aankomend) systeembeheerder en servicedesk medewerker

De functie
Je waarborgt samen met je collega’s de continuïteit van de ICT-infrastructuur voor onze interne organisatie en onze externe klanten. Onze klanten moeten kunnen rekenen op een continue beschikbaarheid van alle ondersteunende apparatuur. Samen met je nieuwe collega’s ga je tevens zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid van onze service desk.
• Onderhoud (up-dates) van hard- en software, besturingssystemen en back-ups, alsook het dagelijkse herstel en de back-up procedures;
• beheren systeemdocumentatie en opstellen handleidingen/procedures met betrekking tot gebruik en onderhoud van systemen en programma´s;
• Onderhouden en optimaliseren van onze cloudoplossingen;
• installeren werkstations, printers, servers en overige datacom apparatuur;
• verlenen autorisaties en signaleren storingen;
• gebruikers ondersteunen, zowel on-site als remote;

Wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste teamspeler met afgeronde HBO ICT –georiënteerde opleiding werk- denkniveau. Je bent servicegericht en dienstverlenend ingesteld en je vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Aangezien je regelmatig rechtstreeks in contact komt met de klant ben je communicatief vaardig en weet je je goed staande te houden in discussies. Als teamspeler ben je echter altijd bereid om in het belang van de organisatie te acteren. Een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is bijzonder belangrijk. Onze klanten zijn hoogopgeleide professionals die op de representatieve manier aangesproken wensen te worden.

Werkervaring doe je bij ons op zolang je vooropleiding maar ICT-gerelateerd is.
Om ondersteuning op locatie te kunnen geven is een rijbewijs B vereist.
Kennis van Microsoft terminal services en policy management is een pre.
Kennis van Microsoft SQL en Access is een pre.
Goede hardware en software kennis (Microsoft) o.a. Windows Server 2012, Windows 7/10 en Microsoft Office.
Affiniteit met netwerken, protocollen en netwerk beheer tools.

Wij bieden
Wij bieden je een leuke werkomgeving en een inhoudelijk uitdagende en afwisselende functie in een  enthousiast team. In een informele werksfeer met korte communicatielijnen werk je samen met je collega’s. ZON-ICT kent een goede werk-privé balans en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Sta jij aan het begin van de je loopbaan, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.
Je kunt bij voorkeur solliciteren met cv en motivatiebrief naar: personeel@zorgopnoord.nl

Informatie
Nadere informatie wordt telefonisch verstrekt door Marcel Overdevest, Manager Facilitair bedrijf, (010)4214712
Schriftelijke sollicitaties:
Zorg op Noord
t.a.v. afd. P&O
Postbus 85201
3009 ME Rotterdam
of via email-adres: personeel@zorgopnoord.nl

  Print artikel Naar boven