A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Huisarts Loondienst

Vacature Huisarts Loondienst

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is gevestigd in de VINEX-wijk Meerpolder van de Gemeente Lansingerland. Het is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijnsgezondheidszorg. In het centrum wordt samengewerkt ten behoeve van onze patiënten door huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners, wijkverpleging, basis ggz, maatschappelijk werk, fysiotherapie, logopedie, verloskunde en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een polikliniek van het Franciscus Gasthuis. Bij de huisartsenpraktijk staan circa 7800 patiënten ingeschreven.

Voor ons Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een

HUISARTS m/v in loondienst

De vacature betreft een aanstelling van 3 tot 5 dagen per week (60 tot 100%) vanaf 1 juni 2016.

De huisartsen participeren in de avond-, nacht- en weekenddienststructuur van de gezamenlijke huisartsenposten Rotterdam op locatie Sint Franciscus Gasthuis (Rotterdam). Voor een fulltimer betekent dit een dienstbelasting van ongeveer 10 avonddiensten, 4 nachtdiensten en 7 weekenddagen per jaar.

Functie-eisen:

  • – Registratie als huisarts
  • – Bij voorkeur werkervaring in een multidisciplinair samenwerkingsverbanden/of een duidelijke visie hebben op deze multidisciplinaire samenwerking
  • – flexibel zijn
  • – goede communicatieve vaardigheden bezitten
  • – actief meewerken aan de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s, zorgketens en projecten;
  • – het leuk vinden om assistentes, praktijkondersteuners en co-assistenten te coachen/begeleiden;

Aangeboden:

  • – Salariëring, pensioenregeling en overige rechtspositie zijn conform de CAO-Gezondheidscentra en de Arbeidsvoorwaarden voor huisartsen in gezondheidscentra (AHG).
  • – De avond-, nacht- en weekenddiensten worden apart gehonoreerd.

Informatie:

Nadere informatie omtrent de functie wordt telefonisch verstrekt door mevr. A. van der Kaaden, centrummanager 06-13779162.

Op de website www.gbrzorg.nl is meer informatie beschikbaar.

Schriftelijke sollicitaties:

U kunt uw sollicitaties sturen naar Zorg Op Noord, t.a.v. de afdeling P&O, Postbus 85201, 3009 ME Rotterdam of per mail naar personeel@zorgopnoord.nl.

 

  Print artikel Naar boven