A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vacature Huisarts i.v.m. zwangerschapsverlof

Vacature Huisarts i.v.m. zwangerschapsverlof

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs is gevestigd in de VINEX-wijk Meerpolder van de Gemeente Lansingerland. Het is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijnsgezondheidszorg. In het centrum wordt samengewerkt ten behoeve van onze patiënten door huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners, wijkverpleging, basis ggz, maatschappelijk werk, fysiotherapie, logopedie, verloskunde en apotheek. In het pand bevindt zich tevens een polikliniek van het Franciscus Gasthuis. Bij de huisartsenpraktijk staan circa 7800 patiënten ingeschreven.

In verband met zwangerschapsverlof van een van de huisartsen zijn wij per 15 april 2016 op zoek naar een

 

HUISARTS m/v

Bij voorkeur voor drie dagen per week (60% fte) op dinsdag, woensdag en vrijdag gedurende 4 maanden.

Functievereisten:

  • – Registratie als huisarts
  • – Bij voorkeur werkervaring als huisarts in een multidisciplinair samenwerkingsverband
  • – Een enthousiaste attitude t.o.v. het werken in een samenwerkingsverband.

Informatie:

Op de website www.gbrzorg.nl is meer informatie beschikbaar.

Nadere informatie omtrent de functie wordt telefonisch verstrekt door mevr. A. van der Kaaden, centrummanager gezondheidscentrum berkel en Rodenrijs. Mobiel nummer 06-13779162.

Schriftelijke reactie:

U kunt uw sollicitaties sturen naar Zorg Op Noord, t.a.v. de afdeling P&O, Postbus 85201, 3009 ME Rotterdam of per mail naar personeel@zorgopnoord.nl.

 

  Print artikel Naar boven