A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws over ZON-Boog

Nieuws over ZON-Boog

De Raden van Toezicht van de stichtingen Zorg Op Noord (ZON) en BOOG hebben op 23 september 2015 de intentie uitgesproken samen te gaan werken op zorginhoudelijk, organisatorisch en bestuurlijk vlak en te onderzoeken of het mogelijk is een vorm van fusie aan te gaan per 1 januari 2016.

Een profiel van de bestuurder passend bij de gecombineerde organisatie ZON/BOOG wordt door de Raden van Toezicht opgesteld.

 

  Print artikel Naar boven