A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

HUISARTS m/v (60%)

HUISARTS m/v (60%)

Gezondheidscentrum Nesselande is op zoek naar een

HUISARTS m/v (60%)

Het gezondheidscentrum is in oktober 2008 gestart in het multifunctionele gebouw De Kristal in de nieuwbouwwijk Nesselande (Rotterdam). Het is een goed georganiseerd samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijnsgezondheidszorg. In de huisartsenpraktijk werken 5 huisartsen, 6 centrumassistenten, praktijkondersteuners (somatiek en GGZ) en een verpleegkundig specialist.
Bij de huisartsenpraktijk staan circa 8200 patiënten ingeschreven

Daarnaast zijn de disciplines (kinder)fysiotherapie, logopedie, verloskunde en apotheek in het centrum vertegenwoordigd. In het pand bevindt zich tevens een buitenpolikliniek van het IJssellandziekenhuis.

De vacature betreft een aanstelling voor een dienstverband van 60% in loondienst.
De huisartsen participeren in de avond-, nacht- en weekenddienststructuur van de gezamenlijke huisartsenposten Rotterdam op locatie IJsselland Ziekenhuis (Capelle aan den IJssel).

Wij zoeken een huisarts die:
– bij voorkeur ervaring heeft met het werken in een multidisciplinair team en/of een duidelijke visie heeft op deze multidisciplinaire samenwerking;
– flexibel is;
– goede communicatieve vaardigheden bezit;
– actief meewerkt aan de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s, zorgketens en projecten;
– het leuk vindt om assistentes, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialist en co-assistenten te coachen/begeleiden;

Aangeboden:
Salariëring, pensioenregeling en overige rechtspositie zijn conform de CAO-Gezondheidscentra en de Arbeidsvoorwaarden voor huisartsen in gezondheidscentra (AHG).
De avond-, nacht- en weekenddiensten worden apart gehonoreerd.

Informatie:
Nadere informatie omtrent de functie wordt telefonisch verstrekt door mevr. A. van der Kaaden, centrummanager GC Nesselande 06-13779162.
Op de website www.gcnesselande.nl is meer informatie beschikbaar.

Schriftelijke sollicitaties:
U kunt uw sollicitaties sturen naar Zorg Op Noord, t.a.v. de afdeling P&O, Postbus 85201, 3009 ME Rotterdam of per mail naar personeel@zorgopnoord.nl.

  Print artikel Naar boven