A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

POH-GGZ (m/v)

POH-GGZ (m/v)

De Zorg Op Noord groep bestaat uit zes gezondheidscentra, twee apotheken, een facilitair bedrijf en een ICT-bedrijf. De gezondheidscentra hebben tot doel om patiëntgerichte en hoogwaardige eerstelijns gezondheidszorg op wijkniveau aan te bieden. Tevens dient een centrum een goede en stimulerende werkomgeving te zijn voor huisartsen, assistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, thuiszorg, eerstelijns GGZ, maatschappelijke dienstverlening en andere disciplines. Op dit moment wordt vanuit de centra zorg geboden aan ruim 30.000 ingeschreven patiënten.

Voor gezondheidscentrum Nesselande zijn wij per 1 november 2015 op zoek naar een:

POH-GGZ (m/v)
voor 8-16 uur per week

Wij zijn op zoek naar:
Een HBO opgeleide praktijkondersteuner met een afgeronde opleiding POH GGZ, of een basispsycholoog met bij voorkeur ervaring met het werken met kinderen.

Wat houdt de functie in:
De POH GGZ ondersteunt de huisartsen bij het verlenen van laagdrempelige zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen.

De taken bestaan o.a. uit:
• Consultatie
• Kortdurende behandeling
• Probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig door verwijzing

Wij bieden:
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de
CAO gezondheidscentra van toepassing. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Informatie:
Nadere informatie omtrent de functie wordt telefonisch verstrekt door mevrouw A. G. van der Kaaden, centrummanager, telefoon 06 13779162. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum: www.gcnesselande.nl.

Sollicitaties:
Bij voorkeur per mail: P&O@zorgopnoord.nl, t.a.v. mevrouw I.J. Gorsira

Schriftelijk:
Zorg Op Noord
t.a.v. afd. P&O
Postbus 85201
3009 ME Rotterdam

  Print artikel Naar boven