A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Raamovereenkomsten GGZ

Raamovereenkomsten GGZ

Met meerdere GGZ-aanbieders worden op dit moment afspraken gemaakt over hun service. Deze afspraken zijn vastgelegd in een “Raamovereenkomst GGZ”. Dit traject lopen we niet alleen, maar samen met IZER (een groep van vrijgevestigde huisartsen in Rotterdam).

 

 

  Print artikel Naar boven