A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Vertrek bestuurder

Vertrek bestuurder

Per 1 augustus a.s. heeft onze bestuurder P.A. Kamsteeg een andere betrekking aanvaard. Hij wordt voorlopig vervangen door Ada van der Kaaden, centrummanager van GC Berkel en Rodenrijs en GC Nesselande, en Marcel Overdevest, manager van ZON Facilitair Bedrijf en ZON ICT. Meer informatie: 010 – 421 49 72 of [email protected]

  Print artikel Naar boven