A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Voorlichting aan Diabetespatiënten

Voorlichting aan Diabetespatiënten

Na een bijzonder succesvolle en goed gewaardeerde open dag op zaterdag 5 november jl. was Gezondheidscentrum Ommoord op 22 november opnieuw actief. Die middag werd een voorlichtingsbijeenkomst over diabetes georganiseerd in samenwerking met het IJsselland Ziekenhuis, diëtistenpraktijk Health Risk Control en de Briand Apotheek. De bijeenkomst volgde op de landelijke diabetesweek van 14 t/m 19 november, die onder andere via spotjes op de radio en TV veel aandacht kreeg.

Grote opkomst

De organisatie en de diverse sprekers waren verrast door de grote opkomst. Maar liefst 180 mensen waren aanwezig bij deze vooral informatieve bijeenkomst. De zaal in de Romeynshof, gelegen naast het gezondheidscentrum, was tot de laatste stoel gevuld.

Diabetesvoorlichting in Ommoord

  Print artikel Naar boven