A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Verbouwde fysiotherapiepraktijk in GC Ommoord

Verbouwde fysiotherapiepraktijk in GC Ommoord

In juli is de fysiotherapiepraktijk van GC Ommoord van de tweede etage naar de begane grond verhuisd. De nieuwe praktijk beschikt over een trainingsruimte, voorzien van de modernste revalidatie- en fitnessapparatuur. Naast algemene groepstraining, zijn er tevens specifieke beweegprogramma’s ontwikkeld voor:
Diabetes Type 2-groep
COPD-groep
Depressiegroep

Meer informatie: 010-455 95 98 of www.gcommoord.nl

  Print artikel Naar boven