A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Test actualiteit

Test actualiteit

Horem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc consectetur pellentesque convallis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Suspendisse egestas, orci aliquam porta dapibus, lectus risus dictum lacus, ut egestas elit dui lacinia purus. Suspendisse vestibulum nisi sit amet orci consectetur gravida. Sed suscipit hendrerit consectetur. Phasellus dictum sapien vel purus tincidunt luctus.

  Print artikel Naar boven