Welkom bij Fysiotherapie Beverwaard

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie Beverwaard is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Beverwaard.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, zijn wij op werkdagen van 8:30-13:00 uur telefonisch bereikbaar. Bent u eerder of later in de gelegenheid te bellen, dan is de kans groot dat onze therapeuten aan het behandelen zijn. U kunt dan een voicemail inspreken, zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen om een afspraak te maken.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is facebook.png

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie Beverwaard

 • Je bent zelf het bewegen waard

  30 maart 2023

  Sporten is goed voor je gezondheid. Toch kan het lastig zijn om jezelf te motiveren om voldoende te bewegen én de routine van regelmatig bewegen vast te houden. Wanda en Isa, fysiotherapeuten bij Gezondheidscentrum Beverwaard geven advies en tips om inwoners van Beverwaard in beweging te krijgen. Jong geleerd is oud gedaan Wanda is al […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie Beverwaard

 • Manueel fysiotherapeut

  Fysiotherapie Beverwaard zoekt voor 16-32 uur per week een Manueel fysiotherapeut Je zet de patiënt voorop, houdt van aanpakken en denkt graag buiten de box. Want met onze patiënten in Beverwaard heb je een doelgroep die wel graag wil, zoals gezonder leven of meer bewegen, maar niet altijd kán. Dat je patiënten uit de wijk […]

  Lees meer
 • Meer vacatures