Welkom bij Fysiotherapie Beverwaard

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie Beverwaard is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Beverwaard.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is facebook.png

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie Beverwaard

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie Beverwaard

 • Manueel fysiotherapeut

  Fysiotherapie Beverwaard zoekt voor 16-32 uur per week een Manueel fysiotherapeut Je zet de patiënt voorop, houdt van aanpakken en denkt graag buiten de box. Want met onze patiënten in Beverwaard heb je een doelgroep die wel graag wil, zoals gezonder leven of meer bewegen, maar niet altijd kán. Dat je patiënten uit de wijk […]

  Lees meer
 • Meer vacatures