Welkom bij Fysiotherapie Beverwaard

Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Bewegen is leven. Als bewegen niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Als fysiotherapeut helpen we u graag om weer in beweging te komen.

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen, in nauwe samenwerking met alle disciplines. Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing.

Fysiotherapie Beverwaard is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie. U vindt ons op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Beverwaard.

Behandelruimtes

Onze praktijken zijn voorzien van alle benodigdheden, met meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikken al onze praktijken over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

ZONBOOG

Fysiotherapiepraktijk Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog.
Voor meer informatie over Stichting Zonboog, klik hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is facebook.png

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Fysiotherapie Beverwaard

 • Goede voornemens

  5 januari 2022

  Een nieuw jaar brengt vaak goede voornemens met zich mee. Veelal zijn deze gericht op het verbeteren van de gezondheid en leefstijl, zoals afvallen en meer bewegen, minderen met alcohol en stoppen met roken. Een goed voornemen is altijd een goed idee, maar het omzetten van een voornemen in actie en ook nog eens behouden […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Fysiotherapie Beverwaard

 • Coördinerend fysiotherapeut(e)

  Op korte termijn zijn wij op zoek naar een Coördinerend fysiotherapeut(e) Fysiotherapie Beverwaard is onderdeel van gezondheidscentrum Beverwaard welke staat in een multiculturele wijk op Rotterdam Zuid. We bestaan uit een team van 7 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. We behandelen patiënten volgens de meeste recente inzichten en leggen de gegevens auditproof vast. De lijnen met […]

  Lees meer
 • Meer vacatures