Welkom bij Apotheek Beverwaard

Apotheek Beverwaard is onderdeel van Stichting Zonboog. Wij werken samen met de huisartsen van het gezondheidscentrum. U vindt ons op de begane grond in Gezondheidscentrum Beverwaard.

Heeft de arts u een recept gegeven voor medicijnen? Bent u op zoek naar gezondheidsartikelen, zoals een bepaalde crème of vitaminepillen? Onze medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze apotheek of onze diensten? Op onze website vindt u het antwoord op veel vragen of kijk op apotheek.nl. Liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom in onze apotheek.

Volg ons ook op Facebook!

Laatste nieuws van Apotheek Beverwaard

 • Zonboog doet mee aan Sanquin at work

  14 juni 2022

  Levens redden door bloeddonatie Wel eens overwogen om bloeddonor te worden? Veel mensen hebben er nog nooit over nagedacht, of denken dat het ‘teveel gedoe is’. Toch heeft 1 op de 4 Nederlanders ooit in zijn leven bloed nodig. Dat bloed ligt dan klaar dankzij de 2 procent van de Nederlanders die bloeddonor is. Zonboog […]

  Lees meer
 • Meer nieuws

Nieuwste vacature voor Apotheek Beverwaard

 • Apothekersassistent(e)

  Heb jij een hart voor het apothekersvak en ben je flexibel en stressbestendig? Apotheek Beverwaard zoekt voor 3 tot 4 dagen per week een enthousiaste Apothekersassistent(e) Je steekt graag je handen uit de mouwen, want jouw werkdagen in onze middelgrote apotheek zijn alles behalve saai! Net als ons team heb je service en goede zorg […]

  Lees meer
 • Meer vacatures