Ons team

Huisartsen

Als patiënt van ons gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs heeft u een (eigen) huisarts. Bij uw huisarts kunt u terecht met uw gezondheidsklachten. De huisarts houdt zich aan geldende richtlijnen en beslist samen met u wat de beste manier is om uw zorgvraag op te pakken. Mogelijk wordt u door een andere zorgverlener of waarnemend huisarts geholpen, dit is afhankelijk van de zorgvraag.

C.G. Verbaan

Huisarts

C.H.W. Happée

Huisarts

E.C.F.M. Louwers

Huisarts

F. Verhagen

Huisarts

L. Zaaijer

Huisarts in opleiding

L.E. van Kleef

Huisarts

M. Salden

Huisarts

Doktersassistenten

De doktersassistent is het eerste aanspreekpunt voor u als patiënt. Bij een zorgvraag zal de doktersassistent op basis van triage en in overleg met u bepalen welke hulp er wanneer nodig is. Naast de administratie- en baliewerkzaamheden kunt u bij de doktersassistent terecht voor kleine medische handelingen.

Caroline

Doktersassistente, SOH

Ellen

Doktersassistente, SOH

Jeannet

Doktersassistente, SOH

Jozien

Doktersassistente

Patricia

Doktersassistente

Patty

Doktersassistente

Raveena

Doktersassistent

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuner (kortweg POH genoemd) werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van en in overleg met uw huisarts. Er zijn verschillende soorten praktijkondersteuners. Onze POH hebben eigen spreekuren en kunnen u als patiënt begeleiden in chronische aandoeningen, zoals diabetes (POH-Somatiek) of bij psychische problemen (POH-GGZ).

Amanda

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek

Boyan

Praktijkondersteuner Huisartsen GGZ

Caroline

Praktijkondersteuner Huisartsen Jeugd

Gerlanda

Praktijkondersteuner Huisartsen GGZ

Natasja

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek

Verpleegkundig specialisten

De verpleegkundig specialist (ook wel VS genoemd) neemt spreekuren van de huisarts over met oog voor verpleegkundige werkzaamheden. De VS geeft medische voorlichting en schrijft, als het nodig, is een recept voor medicatie uit. Ook kan de VS u doorverwijzen naar een andere zorgverlener of medisch specialist. Indien nodig overlegt de VS met de huisarts.

M. Lankreijer

Verpleegkundig specialist

Praktijkmanager

De praktijkmanager in de huisartsenpraktijk ontlast de huisarts in managementtaken en allerhande praktische zaken en situaties die zich voordoen in de praktijk. Van personeelsbeleid tot rooster en planning, en van beheer van budgetten tot het certificeringstraject voor praktijkaccreditatie.

M. van Buren

Praktijkmanager

Stagiaires

In onze praktijk zijn ook regelmatig stagiaires aanwezig. De stagiaires lopen stage in de praktijk ten behoeve van hun opleiding en werken onder supervisie van een gediplomeerde medewerker.